'Dahmer' verbreekt Netflix-record: beste seriedebuut ooit op de streamingdienst

'Dahmer' verbreekt Netflix-record: beste seriedebuut ooit op de streamingdienst

Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story (2022) is een groot succes op Netflix. De gloednieuwe serie over seriemoordenaar Jeffrey Dahmer is al zoveel bekeken, dat deze nu al het record te pakken heeft. Nog nooit eerder deed een serie het zó goed op de streamingdienst in de eerste week.

Nog beter dan Squid Game

Dahmer is in de eerste week ruim 196,2 miljoen uur bekeken. Daarmee verbreekt de heftige serie het huidige record van Squid Game (2021– ); ten minste voor de eerste week. Of de miniserie over Dahmer het succes vast weet te houden, zal moeten blijken.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Misselijkmakend

Dahmer wordt volop besproken en staat inmiddels vooral bekend als de serie waar kijkers kotsmisselijk van worden. Sommige kijkers kunnen de serie zelfs niet afkijken door het heftige, waargebeurde verhaal.

Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story (2022)
7.9
Kijk op Netflix • De veroordeelde moordenaar Jeffrey Dahmer bracht 17 tieners en jongemannen om het leven gedurende een periode van meer dan tien jaar.

Gruwelijke seriemoordenaar

Tussen 1978 en 1991 nam Jeffrey Dahmer op gruwelijke wijze het leven van zeventien onschuldige slachtoffers. Centraal staan vooral de minder bedeelde slachtoffers en hun gemeenschappen die beïnvloed werden door het systemische racisme en het falen van de politie, waardoor één van Amerika's meest beruchte seriemoordenaars meer dan tien jaar lang zijn moorddadige lusten in het zicht kon voortzetten.

Beeld: Still 'Dahmer' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixDahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws