Kijkers walgen van nieuwe horrorserie op Netflix: 'Word er kotsmisselijk van'

Kijkers walgen van nieuwe horrorserie op Netflix: 'Word er kotsmisselijk van'

Dat het verhaal over seriemoordenaar Jeffrey Dahmer en zijn slachtoffers vreselijk was, wisten we al. Maar Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story (2022) weet het op wel heel gruwelijke wijze te verbeelden. Op Twitter uiten kijkers van de nieuwe Netflix-serie hun afschuw richting de vreselijke scènes.

Andere handige Netflix-pagina's:

Fysiek misselijk door Dahmer

Kijkers benadrukken hoe "verontrustend" de nieuwe serie is. "Ik heb alle documentaires en een andere film over Jeffrey Dahmer gezien, maar deze Netflix-serie is de meest verontrustende en trieste van allemaal." Vooral opvallend is hoeveel mensen vertellen fysiek misselijk te worden door de serie: "Mijn maag in de knoop."

Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story (2022)
7.9
Kijk op Netflix • De veroordeelde moordenaar Jeffrey Dahmer bracht 17 tieners en jongemannen om het leven gedurende een periode van meer dan tien jaar.

Gruwelijke seriemoordenaar

Tussen 1978 en 1991 nam Jeffrey Dahmer op gruwelijke wijze het leven van zeventien onschuldige slachtoffers. Centraal staan vooral de minder bedeelde slachtoffers en hun gemeenschappen die beïnvloed werden door het systemische racisme en het falen van de politie, waardoor één van Amerika's meest beruchte seriemoordenaars meer dan tien jaar lang zijn moorddadige lusten in het zicht kon voortzetten.

Beeld: Still 'Dahmer' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsDahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws