Marvel-ster Chris Evans reageert op Ana de Armas in 'Blonde': 'Je gaat een Oscar winnen'

Marvel-ster Chris Evans reageert op Ana de Armas in 'Blonde': 'Je gaat een Oscar winnen'

Dat Captain America-acteur Chris Evans mogelijk superkrachten heeft vermoeden velen al, maar dat een daarvan het doen van Oscarvoorspellingen is, komt wellicht als een verrassing. Evans is behoorlijk onder de indruk van de acteerprestaties van Knives Out-collega Ana de Armas die over enkele dagen te zien zal zijn als Marilyn Monroe in de nieuwe Netflix-film Blonde (2022).

Recensenten die Blonde over de afgelopen dagen hebben mogen zien, zijn erg verdeeld over de biopic. Netflix lijkt echter zeker van zijn zaak en hoopt zelfs mee te dingen naar een Oscar. Gezien het talent zowel voor als achter de camera, is dit geen kansloos doel. Ook Evans heeft vertrouwen in de productie:

Ik denk dat dit een van de eerste kansen was die ze kreeg om echt haar tanden te zetten in iets dat ongelooflijk veel eist. Ik zag geen greintje angst, ik zag enthousiasme. Ik herinner me dat ik naar de eerste beelden keek en zei: 'oké, dat is Marilyn en waar ben jij? Ben jij dat? Wow, je gaat hier een Oscar mee winnen'.

Chris Evans

Of Evans inderdaad clairvoyant-vaardigheden heeft zal op 12 maart 2023 blijken, de dag van de Oscaruitreiking.

Blonde (2022)
5.7
Kijk op Netflix • Na een heftige jeugd groeit Norma Jeane Mortenson in het Hollywood van de jaren 50 uit tot een filmster en sekssymbool.

Blonde is vanaf 28 september te zien op Netflix.

Beeld: Still 'Blonde' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films Video on demand NetflixBlonde (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws