De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 38)

De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 38)

Heb jij inmiddels ook zoveel abonnementen op streamingdiensten en ben je het overzicht kwijt van alle nieuwe titels die deze week op al die verschillende diensten verschenen? Speciaal voor jou hebben wij hier de beste films & series per streamingdienst op een rijtje gezet. Van Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Amazon Prime Video zie je welke beste nieuwe films en series deze week zijn verschenen.

Andere handige pagina's:

Netflix

Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story (2022)
8.4
Kijk op Netflix • De veroordeelde moordenaar Jeffrey Dahmer bracht 17 tieners en jongemannen om het leven gedurende een periode van meer dan tien jaar.

A Jazzman's Blues

A Jazzman's Blues (2022)
6.5
Kijk op Netflix • De verboden liefde tussen Bayou en Leanne komt aan het licht tijdens het onderzoek naar een moord.

Disney+

Andor

Andor (2022– )
8.1
Kijk op Disney+ • De avonturen van de rebellenspion Cassian Andor tijdens de vormingsjaren van de Rebellion voorafgaand aan de gebeurtenissen van 'Rogue One:

God's Own Country

God's Own Country (2017)
7.6
Kijk op Disney+ • Johnny Saxby (Josh O’Connor) is een jonge schapenboer uit Yorkshire die het familiebedrijf draaiende moet houden nadat z’n vader gedeeltelijk verlamd is geraakt.

HBO Max

The Outlaws seizoen 1

The Outlaws (2021– )
7.7
Kijk op HBO Max • Zeven vreemden met verschillende achtergronden, mensen die normaal nooit met elkaar omgaan, worden gedwongen samen te werken om een vervallen gemeenschapscentrum op te knappen.

The Little Things

The Little Things (2021)
6.3
Kijk op HBO Max • Hulpsheriff Joe Deacon (Denzel Washington) moet voor een routineklus op weg naar Los Angeles om daar bewijs te verzamelen voor een zaak.

Videoland

Love Island US seizoen 4

Love Island US (2019– )
4.9
Kijk op Videoland • Amerikaanse versie van het oorspronkelijke 'Love Island' waarin tien singles een paar weken in een villa verblijven.

Laurent - Het Wonderkind

Laurent - Het Wonderkind (2022)
Kijk op Videoland • De jonge Laurent, met een IQ hoger dan 145, had slechts een half jaar nodig om zijn master in de kwantumfysica aan de Universiteit van Antwerpen summa cum laude af te ronden.

Amazon Prime Video

The Informer

The Informer (2019)
6.6
Kijk op Prime Video • Voormalig special agent Pete Koslow (Joel Kinnaman) zit een celstraf uit nadat hij in een gevecht zijn vrouw (Ana de Armas) wilde beschermen.

Everything Everywhere All at Once

Everything Everywhere All at Once (2022)
8.1
Kijk op Prime Video • Evelyn (Michelle Yeoh) heeft samen met haar man Waymond (Key Hun Quan) een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen.

Staat hier niets voor je tussen? Misschien dat er volgende week meer voor je bij zit. Bekijk hier alvast wat er binnenkort op de streamingdiensten verschijnt:

Beeld: Still 'Everything Everywhere All at Once' via Filmdepot

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Videoland Disney+ Amazon Prime Video HBO Max VOD-tips

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws