Vijfde en laatste seizoen van 'Dynasty' nu te zien op Netflix

Vijfde en laatste seizoen van 'Dynasty' nu te zien op Netflix

Dynasty (2017–2022) komt vandaag tot een einde. Op Netflix kijk je vanaf vandaag naar het vijfde seizoen van de serie over de Carringtons. Goed nieuws met een donker randje, want dit is tevens het laatste seizoen van Dynasty.

Kerst

Het vijfde seizoen zal openen met een twee uur lange première en startte in de VS al op 20 december. Hier moeten we, zoals we inmiddels gewend zijn, langer wachten op de nieuwe afleveringen. Het is Kerst in Casa Carrington en de grote vraag onder de fans is: maakt Fallon Carrington haar terugkeer in het nieuwe seizoen nadat zij werd neergeschoten in seizoen 4?

Einde voor Dynasty

Helaas is seizoen 5 tevens het laatste seizoen. De Amerikaanse zender The CW laat weten de serie te hebben gecanceld. De remake van Dynasty (1981–1989) komt daarmee tot een einde. Dat de serie het tot vijf seizoenen heeft geschopt, is verrassend. Dynasty kreeg namelijk al langere tijd slechte kijkcijfers en werd enkel nog verlengd omdat The CW geld kreeg van Netflix voor de uitzendrechten in landen zoals Nederland.

Dynasty (2017–2022)
7.2
Kijk op Netflix • Deze 'Dynasty' is een reboot van het origineel dat in 1981 startte. De serie draait om de twee rijke families de Carringtons en de Colbys die in een oneindige strijd verwikkeld zijn om macht en nalatenschap.

Vanaf vandaag op Netflix

Dynasty seizoen 5 is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Dynasty' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsDynasty (2017–2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws