Nieuw op Netflix: de 5 beste nieuwe series (week 38, 2022)

Nieuw op Netflix: de 5 beste nieuwe series (week 38, 2022)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast behoorlijk wat nieuwe films, voegt Netflix ook een reeks nieuwe series toe deze week. Zo is nu het laatste seizoen te zien van Dynasty (2017–2022), net als de waargebeurde horrorserie Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story (2022) over seriemoordenaar Jeffrey Dahmer. Ook voegt Netflix deze week de tevens waargebeurde serie Thai Cave Rescue (2022) toe.

De beste nieuwe series en seizoenen op Netflix

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 8.0
  Kijk op Netflix • De veroordeelde moordenaar Jeffrey Dahmer bracht 17 tieners en jongemannen om het leven gedurende een periode van meer dan tien jaar.
 2. 8.0
  Kijk op Netflix • De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt.
 3. 7.8
  Kijk op Netflix • In 2018 besloten 12 jongens van hetzelfde voetbalteam om een middag met hun coach de Tham Luang-grotten in Noord-Thailand te verkennen.
 4. 7.6
  Kijk op Netflix • Wanneer de ondernemende jetset en de criminele wereld met elkaar botsen, worden loyaliteit, vriendschappen en zakenpartners allemaal op de proef gesteld in de nooit eindigende zoektocht naar makkelijk geld.
 5. 7.6
  Kijk op Netflix • Nadat een van hen kanker blijkt te hebben, storten vijf vriendinnen zich tijdens hun jaarlijkse vakantie op de dingen die ze absoluut nog willen doen.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix onze pagina Nieuw op Netflix!

Beeld: Still 'Thai Cave Rescue' via Netflix / Sasidis Sasisakulporn

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws