Netflix onthult niet eerder vertoonde beelden van 'Squid Game'

Netflix onthult niet eerder vertoonde beelden van 'Squid Game'

Veel fans kijken reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen van de populaire Netflixserie Squid Game (2021– ). Wanneer die precies verschijnt, is nog niet duidelijk, maar de maker van de serie heeft wel een leuke verrassing. In een korte video deelt hij met Netflix nieuwe, nooit eerder vertoonde beelden die het eerste seizoen net niet gehaald hebben.

Hwang Dong-hyuk, de regisseur van de serie, kondigt de nieuwe beelden in de video aan. Hij blikt daarbij al kort vooruit op het tweede seizoen, dat allemaal nieuwe verhalen en plotlijnen zal hebben. Daarna worden de exclusieve beelden vertoond. Bekijk de video hieronder:

Squid Game is een Zuid-Koreaanse dystopische serie die draait om een gruwelijk spel waarbij alle deelnemers heel veel geld kunnen verdienen. Maar daarvoor moeten ze wel hun leven op het spel zetten. Letterlijk: wie faalt of verliest, sterft. Er is er maar één die zal kunnen winnen…

Wereldhit

De serie verscheen ongeveer een jaar geleden op het streamingplatform en was meteen wereldwijd razend populair. Er volgden allerlei fan-events waarin de spellen worden nagespeeld, de muziek en thema's uit de serie verschenen overal op sociale media en er wordt nu ook gewerkt aan een realityserie. Ook viel het programma dit jaar flink in de prijzen tijdens de uitreiking van de Emmy's.

Squid Game (2021– )
8.0
Kijk op Netflix • 456 deelnemers zetten hun levens op het spel voor de winst van 45,6 miljard in de prijzenpot. Wie faalt, sterft.

Alle afleveringen van het eerste seizoen van Squid Game zijn nu te zien op Netflix. Daar zal het tweede seizoen van de hitserie binnenkort ook verschijnen. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'Squid Game' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sSquid Game (2021– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws