Netflix voegt vandaag 20+ films toe: dit zijn de 10 beste

Netflix voegt vandaag 20+ films toe: dit zijn de 10 beste

Netflix start de nieuwe maand goed en voegt een hele reeks films toe aan het aanbod. Naast horrorfilms als Insidious (2010) en Scary Movie (2000) zijn nu ook animatiesucces Sing (2016), misdaadfilm Felon (2008) en Cast Away (2000) met Tom Hanks te zien.

Om de keuze voor jou nóg makkelijker te maken, lichten we hieronder de 5 beste films voor je uit die vandaag zijn toegevoegd. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix.

Benieuwd naar de beste films en series op Netflix? Bekijk dan onze toplijsten via Beste films op Netflix en Beste series op Netflix.

 1. 7.8
  Kijk op Netflix • Chuck Noland is technicus bij koeriersbedrijf FedEx. Door zijn drukke werkzaamheden heeft Chuck weinig tijd voor zijn vriendin Kelly.
 2. 7.4
  Kijk op Netflix • Een brave familievader met een veelbelovende toekomst verliest alles wat hij heeft, wanneer hij een inbreker in zijn huis per ongeluk doodmaakt.
 3. 7.1
  Kijk op Netflix • In een stad die bewoond wordt door dieren, wordt een talentenjacht georganiseerd door de koala Buster Moon (Matthew McConaughey).
 4. 6.9
  Kijk op Netflix • De 16-jarige Cher is een rijkeluisdochter en om haar cijfers te verbeteren brengt ze twee leraren bij elkaar. Als dit lukt besluiten zij en haar vriendin Dionne zich te storten op een nieuw meisje, Tai, die nog geen flauw benul heeft van de normen en waarden van de huidige tieners.
 5. 6.8
  Kijk op Netflix • Josh en Renai vormen samen met hun drie kinderen een gelukkig gezin. Ze zijn dolblij met hun verhuizing naar een vrijstaande villa, maar dan slaat het noodlot toe.
 6. 6.7
  Kijk op Netflix • David vindt een meisje in het appartement dat hij net heeft gehuurd. Het probleem is dat alleen hij haar kan zien;
 7. 6.6
  Kijk op Netflix • De New Yorkse rechercheurs Gamble en Hoitz slijten hun dagen achter hun bureaus. Ze hebben een hekel aan elkaar en moeten het saaie kantoorwerk opknappen voor de twee populairste agenten van het korps.
 8. 6.4
  Kijk op Netflix • Prinses Odette werd door een tovenaar in een zwaan veranderd en wordt op een betoverd meer gevangen gehouden. Prins Derek probeert haar te bevrijden door de slechte tovenaar aan te pakken.
 9. 6.2
  Kijk op Netflix • Op een Halloween-avond rijden Cindy Campbell en vijf vrienden per ongeluk een man aan. Een jaar later wordt het zestal achterna gezeten door een gemaskerde seriemoordenaar, die wrede spelletjes met hen wil spelen.
 10. 5.8
  Kijk op Netflix • In 'Downsizing' ontdekken Noorse wetenschappers hoe ze als oplossing voor overbevolking mensen kunnen laten krimpen tot een lengte van bijna 13 centimeter.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan al het nieuwe aanbod dat op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Scary Movie' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws