Netflix deelt de eerste 4 minuten van 'Young Royals' seizoen 2

Netflix deelt de eerste 4 minuten van 'Young Royals' seizoen 2

Het is bijna zover; seizoen twee van Young Royals (2021– ) zal vanaf november te zien zijn op Netflix. Netflix deelt daarom nu alvast de eerste 4 minuten van het seizoen en fans kunnen niet wachten om meer te zien van de intimiteit, spanning en drama.

De winterstop is voorbij en prins Wilhelm en de rest van zijn klasgenoten zijn terug op Hillerska. Wanneer Wilhelm wraak probeert te nemen op August en Simons vertrouwen terug probeert te winnen, zorgt hij voor problemen die de hele monarchie bedreigen.

Vrijwel de gehele cast zal terugkeren voor seizoen 2, waaronder Edvin Ryding, Malte Gårdinger, Frida Argento, Nikita Uggla, Omar Rudberg, Beri Gerwise, Felicia Truedsson, Inti Zamora Sobrado, Mimmi Cyon, Nathalie Varli, Pernilla August en Magnus Roosmann. Daarnaast is Tommy Wättring aangekondigd om de rol van Marcus te spelen.

Young Royals seizoen 2 is vanaf 1 november te zien op Netflix.

Young Royals (2021– )
8.3
Kijk op Netflix • Wanneer prins Wilhelm (Edvin Ryding) aankomt op de prestigieuze kostschool Hillerska krijgt hij eindelijk de kans om zijn ware ik te ontdekken en uit te vinden wat voor leven hij echt wil.
Beeld: Still 'Young Royals' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sYoung Royals (2021– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws