Eerste beelden onthuld van Maggie en Negan in 'The Walking Dead: Dead City'

Eerste beelden onthuld van Maggie en Negan in 'The Walking Dead: Dead City'

Je kunt je geen twee meer verschillende personages voorstellen dan Maggie en Negan van The Walking Dead (2010–2022), toch moeten ze samenwerken in de nieuwste The Walking Dead-spin-off genaamd Dead City. AMC deelt nu alvast de eerste beelden.

The Walking Dead: Dead City toont Maggie en Negan, gespeeld door Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan, die samen naar een post-apocalyptisch Manhattan reizen, die zich van de rest van de wereld heeft afgesneden. De stad is gevuld met doden en bewoners die van New York City hun eigen wereld hebben gemaakt vol anarchie, gevaar, schoonheid en terreur.

Uitvoerend producent Scott M. Gimple beschrijft Dead City als een "episch haatverhaal" tussen Maggie en Negan. Op de eerste foto's zijn Cohan en Morgan te zien in een bar. De expressies op hun gezichten vertellen dat er iets flink mis is.

The Walking Dead: Dead City zal in 2023 te zien zijn op AMC in de VS. Er is nog geen Nederlandse releasedatum bekend. Alle 11 seizoenen van The Walking Dead zijn nu te zien op Disney+ en Netflix. Komende maandag 3 oktober starten weer wekelijkse afleveringen van seizoen 11 op Disney+.

The Walking Dead (2010–2022)
8.1
Kijk op Disney+ • In 'The Walking Dead' wordt politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) wakker in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging.
Beeld: Still 'The Walking Dead' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand SeriesThe Walking Dead (2010–2022)

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws