'Smile'-regisseur bespreekt een mogelijk vervolg: 'Ik wil dat het verrassend en anders is'

'Smile'-regisseur bespreekt een mogelijk vervolg: 'Ik wil dat het verrassend en anders is'

Na het succes van Smile (2022), gebaseerd op de korte film Laura Hasn't Slept, vragen fans zich af wat de volgende stap is. Aangezien filmmaker Parker Finn de wereld van zijn verhalen al heeft uitgebreid, nemen sommige kijkers aan dat Smile het begin van een franchise is.

Een Smile-universum?

In een interview met ComicBook.com is de regisseur open over een mogelijk vervolg. Finn vertelt dat Smile 2 dan wel heel verschillend moet zijn als deel 1, want hij wil nooit hetzelfde nog een keer doen. Wellicht dat hij iets in hetzelfde universum zal ontwikkelen.

Voor mij, als filmmaker, wil ik nooit opnieuw beginnen en gewoon iets doen wat ik al op precies dezelfde manier heb gedaan. In een universum waar er misschien meer verhaal te vertellen is, wil ik ervoor zorgen dat het verrassend en anders is en niet wat mensen verwachtten na de eerste.

Parker Finn
Smile (2022)
6.7
Nadat ze getuige is geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt krijgt dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren.

Gruwelijke glimlach

Smile volgt Dr. Rose Cotter, gespeeld door Sosie Bacon, die na getuige te zijn geweest van een bizar, traumatisch incident met een patiënt, beangstigende voorvallen begint te ervaren die ze niet kan verklaren. Rose moet haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar gruwelijke nieuwe realiteit.

Smile draait nu in de bioscoop.

Beeld: Still 'Smile' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsSmile (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws