De 5 beste nieuwe series op Netflix (week 39, 2022)

De 5 beste nieuwe series op Netflix (week 39, 2022)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast behoorlijk wat nieuwe films, voegt Netflix ook een reeks nieuwe series toe deze week. Zo is nu het gloednieuwe kostuumdrama Die Kaiserin (2022– ) te zien over keizerin Sisi, net als de nieuwe docuserie Human Playground (2022– ). Ook voegt Netflix deze week de Noorse misdaadserie Acquitted (2015–2016) opnieuw toe.

De beste nieuwe series en seizoenen op Netflix

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 7.8
  Kijk op Netflix • Twee jonge mensen ontmoeten elkaar. Het is een noodlottige ontmoeting, de spreekwoordelijke liefde op het eerste gezicht.
 2. 7.4
  Kijk op Netflix • Na succes in Azië, wordt zakenman Aksel Borgen gevraagd terug te keren naar zijn geboortestad in Noorwegen om een belangrijk lokaal bedrijf te redden, ondanks dat het 20 jaar geleden is dat hij werd veroordeeld en later werd vrijgesproken wegens het vermoorden van zijn middelbare schoolliefde.
 3. 7.2
  Kijk op Netflix • Misdaadjournalisten laten zich vrijwillig achter de tralies van enkele van 's werelds beruchtste en zwaarste gevangenissen opsluiten over de hele wereld om als een gevangene te leven.
 4. 6.9
  Kijk op Netflix • Deze docuserie, verteld door Idris Elba, verkent de oorsprong en evolutie van sport en spel over de hele wereld, van eeuwenoude rituelen tot miljardenbedrijven.
 5. 6.0
  Kijk op Netflix • Deze documentaireserie volgt een groep buitenbeentjes die zich online verenigen om hun geliefde GameStop te redden uit de klauwen van de hoge pieten van Wall Street, in een viraal David vs.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix onze pagina Nieuw op Netflix!

Beeld: Still 'Die Kaiserin' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws