Deze 6 horrorfilms zijn vanaf vandaag te zien op Netflix

Deze 6 horrorfilms zijn vanaf vandaag te zien op Netflix

Netflix zit volop in de griezelige sfeer. De streamingdienst voegt vandaag weer een reeks films toe, waaronder dit keer zes onheilspellende horrorfilms. Hieronder zie je welke spannende horrorfilms vanaf vandaag op Netflix zijn te zien.

Andere handige Netflix-pagina's:

1 Friday the 13th

Friday the 13th (2009)
5.5
Kijk op Netflix • Een groep jongeren trekt de bossen van Crystal Lake in waar een zieke geest ronddwaalt die de jongeren op gruwelijke wijze afslacht.

2 Insidious

Insidious (2010)
6.8
Kijk op Netflix • Josh en Renai vormen samen met hun drie kinderen een gelukkig gezin. Ze zijn dolblij met hun verhuizing naar een vrijstaande villa, maar dan slaat het noodlot toe.

3 Paranormal Activity 3

Paranormal Activity 3 (2011)
5.8
Kijk op Netflix • Toen Katie en haar zus Kristie nog jonge kinderen waren, woonden ze samen met hun moeder Julie in Californië.

4 Scary Movie

Scary Movie (2000)
6.2
Kijk op Netflix • Op een Halloween-avond rijden Cindy Campbell en vijf vrienden per ongeluk een man aan. Een jaar later wordt het zestal achterna gezeten door een gemaskerde seriemoordenaar, die wrede spelletjes met hen wil spelen.

5 Scary Movie 2

Scary Movie 2 (2001)
5.3
Kijk op Netflix • Cindy Campbell en de andere overlevenden uit de eerste film zijn verder gegaan met hun leven en proberen de gruwelijke gebeurtenissen te vergeten.

6 Scary Movie 3

Scary Movie 3 (2003)
5.5
Kijk op Netflix • Cindy is nu televisiejournalist en maakt een reportage over graancirkels op de boerderij van Tom (Charlie Sheen), die zijn vrouw in een auto-ongeluk heeft verloren.

Deze zes horrorfilms zijn nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix. Of bekijk ons Top 100 beste horrorfilms op Netflix.

Beeld: Still 'Insidious' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws