Lily-Rose Depp en Bill Skarsgård in gesprek over rol in 'Nosferatu'-remake van Robert Eggers

Lily-Rose Depp en Bill Skarsgård in gesprek over rol in 'Nosferatu'-remake van Robert Eggers

Precies 100 jaar geleden kwam Nosferatu, eine Symphonie des Grauens (1922) uit en nog altijd is het vampierenverhaal relevant. Bill Skarsgård en Lily-Rose Depp zijn in gesprek over een rol in de langverwachte remake van Robert Eggers.

Dracula

Nosferatu is een onbevoegde en onofficiële bewerking van Dracula van Bram Stoker. Het vertelt het gotische verhaal over de obsessie tussen een achtervolgde jonge vrouw in het 19e eeuwse Duitsland en de oude Transsylvanische vampier die haar achtervolgt en onnoemelijke horror met zich meebrengt.

Nosferatu de film uit 1922 was een ongeoorloofde bewerking van Stokers Dracula. De familie van Stoker won een rechtszaak waardoor alle kopieën van de film vernietigd moesten worden, maar sommige afdrukken overleefden en hielpen de film tot een cultklassieker te maken.

Dochter van Johnny Depp en Pennywise-acteur Skarsgård

Eggers staat vooral bekend om zijn regie van The Witch (2015) met Anya Taylor-Joy en The Lighthouse (2019) met Willem Dafoe en Robert Pattinson. Skarsgård staat vooral bekend om zijn rol als Pennywise in It (2017), verder speelt hij ook in Deadpool 2 (2018), The Devil All the Time (2020) en Allegiant (2016).

Depp, de dochter van Johnny Depp, staat vooral bekend om haar rollen in The King (2019) en Yoga Hosers (2016). Daarnaast zal ze binnenkort langs The Weekend te zien zijn in The Idol. Verder details over de nieuwe Nosferatu-film zijn nu nog niet bekend.

Beeld: via depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films CelebritiesNosferatu: Phantom der Nacht (1979)Nosferatu, eine Symphonie des Grauens (1922)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws