Eerste trailer 'Black Panther: Wakanda Forever' nu te zien

Eerste trailer 'Black Panther: Wakanda Forever' nu te zien

Binnenkort is het weer tijd voor een nieuwe Marvel-film, Black Panther: Wakanda Forever (2022) verschijnt deze herfst in de bioscoop. De eerste film, Black Panther (2018), overtrof de verwachtingen en bracht maar liefst 1,3 miljard dollar op. Het wachten op de tweede film kan dan ook niet snel genoeg voorbij zijn. De nieuwe trailer is nu te zien.

De nieuwste trailer geeft een beter beeld van Tenoch Guerta's Namor die een van de voornaamste conflictpunten lijkt te zijn in de terugkeer naar Wakanda. De cast is opnieuw indrukwekkend en bestaat uit onder andere Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Letitia Wright, Winston Duke, Florence Kasumba, Martin Freeman en Angela Bassett. Eerder werd al bekendgemaakt dat Daniel Kaluuya niet zal terugkeren. Kaluuya's rol in de eerste film was vrij groot en daarom zal het interessant zijn om te zien hoe de filmmakers dit opvullen.

De cast voor Black Panther werd aangevoerd door Chadwick Boseman. Helaas overleed de acteur in de zomer van 2020. Hij was te zien als Black Panther zelf, ook wel bekend als Koning T'Challa. Deze rol zette hij voort in What If...? (2021– ). Marvel kondigde al vrij snel na het overlijden van de acteur aan niet op zoek te gaan naar een vervanger. In plaats daarvan zouden ze Chadwick juist eren en zal het verhaal zich richten op andere personages.

Black Panther: Wakanda Forever (2022)
7.3
In 'Black Panther: Wakanda Forever' strijden koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) en de Dora Milaje (waaronder Florence Kasumba) na de dood van Koning T’Challa om hun koninkrijk te beschermen tegen bemoeizuchtige wereldmachten.

Black Panther: Wakanda Forever is vanaf woensdag 9 november 2022 in de bioscoop te zien.

Beeld: Still 'Black Panther: Wakanda Forever' via TMDb
Tekst: Marvel Studios

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video's BioscoopBlack Panther (2018)Black Panther: Wakanda Forever (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws