Afleveringen 'Stranger Things' seizoen 5 worden korter dan die van seizoen 4

Afleveringen 'Stranger Things' seizoen 5 worden korter dan die van seizoen 4

Het vierde seizoen van Stranger Things (2016– ) is het meest succesvolle seizoen tot nu toe, maar ondanks alle positieve reacties en de hoge kijkcijfers, is er ook kritiek. Niet iedereen was te spreken over de speelduur. De gebroeders Duffer hebben geruststellend nieuws: de afleveringen van het vijfde seizoen zullen beduidend korter zijn.

Het tweede deel van het vierde seizoen van de Netflix-serie verscheen afgelopen zomer op Netflix. De slotaflevering duurde wel 2,5 uur en toch weerhield dat de serie er niet van om een succes te worden en zelfs een Emmynominatie voor beste dramaserie in de wacht te slepen.

In een recent interview onthulden de Duffers dat ze een aanpassing zullen maken in hun schrijfstijl en de duur van de afleveringen.

Ik denk niet dat de duur in seizoen 5 zo extreem zal zijn. We proberen terug te keren naar de eenvoud van de structuur in seizoen 1, met een grotere schaal en omvang. Behalve voor de finale, want die moet behoorlijk massaal zijn.

Matt Duffer

Verder lieten de broers doorschemeren dat Stranger Things seizoen 5 ongeveer 10 uur zal duren. Details over het plot zijn er nog niet behalve dat er geen nieuwe personages zullen worden geïntroduceerd om zo de aandacht te vestigen op de vertrouwde gezichten en daarmee de geliefde serie af te sluiten. Over de releasedatum is nog niets bekend, maar tot die tijd kunnen we de seizoenen herbeleven op Netflix of lachen om de grappigste bloopers in onderstaande video:

Stranger Things (2016– )
8.7
Kijk op Netflix • Nadat een jongetje onder zeer verdachte omstandigheden is verdwenen, komen in het fictieve stadje Hawkins, Indiana in de jaren 80 mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.
Beeld: Still 'Stranger Things' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixStranger Things (2016– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws