Langverwacht vervolg op 'Frasier' met Kelsey Grammer krijgt officieel groen licht

Langverwacht vervolg op 'Frasier' met Kelsey Grammer krijgt officieel groen licht

Kelsey Grammer keert terug als Frasier Crane in een vervolg op Frasier (1993–2004). De Amerikaanse streamingdienst Paramount+ heeft een nieuwe serie over de psychiater die radiopresentator wordt officieel groen licht gegeven.

Komedieserie keert terug

Al in 2018 liet Grammer blijken dat hij wel wat ziet in de terugkeer van Frasier. Toen vertelde hij dat hij het hoofdpersonage voor zich ziet in een nieuwe stad. In 2021 ging Paramount+ zich bemoeien met het project en vandaag is de ontwikkeling van het vervolg officieel. Hoeveel nieuwe afleveringen er komen, is nog niet bekend, maar Deadline verwacht ongeveer tien nieuwe afleveringen.

Frasier (1993–2004)
8.2
Kijk op Viaplay • Dr. Frasier Crane (Kelsey Grammer), een psychiater, verhuist van Boston naar zijn geboorteplats Seattle, waar hij samen met zijn vader Martin Crane (John Mahoney) en zijn hondje Eddie zijn intrek neemt in een luxueus appartement.

Nieuwe personages

Meer details over het vervolg zijn nu nog niet bekend, behalve dat Frasier in een nieuwe stad gaat wonen en hier wordt omringt door nieuwe personages. Bekende gezichten uit de originele serie kunnen eventueel voorbijkomen in gastrollen, maar zijn dus geen onderdeel van de vaste cast. Frasier liep van 1993 tot 2004. Er werden in totaal elf seizoenen gemaakt.

Nieuw seizoen op Skyshowtime

In Nederland mag Frasier dan wel op Viaplay te zien zijn, het vervolg wordt een Original van Paramount+. Content van deze Amerikaanse dienst komt bij ons binnenkort beschikbaar via de nieuwe streamingdienst SkyShowtime. De nieuwe dienst lanceert eind van de maand in Nederland. Een releasedatum van het Frasier-vervolg is nu nog niet bekend.

Beeld: Still 'Frasier' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series SkyShowtimeFrasier (1993–2004)

Meer SkyShowtime

Meer SkyShowtime

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws