Netflix onthult de eerste beelden van 'Unsolved Mysteries' seizoen 3

Netflix onthult de eerste beelden van 'Unsolved Mysteries' seizoen 3

Als je op zoek bent naar een bevredigend einde hoef je niet naar Unsolved Mysteries (2020– ) te kijken. Netflix komt later deze maand weer met een gloednieuw seizoen van de docuserie over onopgeloste zaken. Vandaag is alvast de eerste trailer te zien.

Onverklaarbare sterfgevallen

Het derde seizoen duikt in negen nieuwe zaken. "Meer onverklaarbare sterfgevallen, verbijsterende verdwijningen en bizarre paranormale activiteit," zo omschrijft Netflix het nieuwe seizoen van de intrigerende docuserie.

Van Stranger Things-producenten

21 Laps Entertainment hielp met de nieuwe afleveringen mee met de productie, het productiehuis dat tevens Stranger Things (2016– ) maakte voor Netflix. John Cosgrove and Terry Dunn Meurer zijn terug als seriemakers.

Unsolved Mysteries (2020– )
7.3
Kijk op Netflix • De oorspronkelijke makers van 'Unsolved Mysteries' en de producenten van 'Stranger Things' nodigen je uit om nieuwe mysteries op te lossen.

Drie weken lang drie nieuwe afleveringen

Unsolved Mysteries seizoen 3 start 18 oktober op Netflix en zal gedurende drie weken steeds met drie nieuwe afleveringen op de streamingdienst te zien zijn. De laatste drie afleveringen van seizoen 3 verschijnen op 1 november. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'Unsolved Mysteries' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sUnsolved Mysteries (2020– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws