Nieuw op Disney+: veelgeprezen culinaire dramaserie 'The Bear'

Nieuw op Disney+: veelgeprezen culinaire dramaserie 'The Bear'

Op Disney+ kijk je vanaf vandaag naar The Bear (2022– ), een gloednieuwe serie over een jonge chef die de balans moet vinden tussen de harde realiteit en het hebben van een eigen bedrijf. Alle afleveringen zijn nu te zien op de streamingdienst.

Veelgeprezen dramaserie

De jonge chef Carmy komt uit de wereld van fine dining, maar na een triest sterfgeval in zijn familie keert hij terug naar huis in Chicago om de broodjeszaak van zijn familie te runnen. Zijn hele wereld staat op zijn kop. Carmy moet met de nieuwe omgeving leren omgaan terwijl hij worstelt met de gevolgen van de zelfmoord van zijn broer.

Kijk The Bear nu op Disney+! 🍿

Jeremy Allen White

Carmy wordt gespeeld door Jeremy Allen White, die we kennen uit series als Homecoming (2018–2020) en Shameless (2011–2021). De overige hoofdrollen worden gespeeld door Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri en Lionel Boyce.

The Bear (2022– )
8.4
Kijk op Disney+ • Carmy is een jonge chef uit de wereld van de fine dining, die na een hartverscheurend sterfgeval in zijn familie naar huis terugkeert in Chicago om de broodjeszaak van zijn familie 'The Original Beef of Chicagoland' te runnen.

Vanaf vandaag op Disney+

The Bear bestaat uit acht afleveringen en is nu te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'The Bear' via TMDb

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsThe Bear (2022– )

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws