Vanavond op tv: Nicole Kidman en Colin Firth in mysterieuze thriller 'Before I Go to Sleep'

Vanavond op tv: Nicole Kidman en Colin Firth in mysterieuze thriller 'Before I Go to Sleep'

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de Oscargenomineerde film Before I Go to Sleep (2014).

Elke ochtend legt scheikundeleraar Ben aan zijn vrouw Christine uit dat ze dagelijks wakker wordt met geheugenverlies als gevolg van een auto-ongeluk twintig jaar geleden. Later is ze elke keer verrast als ze een telefoontje krijgt van psychiater Dr. Nash, maar vindt het bewijs dat het een terugkerend proces is als ze de opdracht krijgt een videocamera te raadplegen waarop ze hun bevindingen vastlegt als dagboek van fragmenten die ze opgraven uit haar verleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Nicole Kidman en Colin Firth. Ook Mark Strong, Adam Levy, Ben Crompton en Anne-Marie Duff voorbij. De thriller is geregisseerd door Rowan Joffe, die ook The Shooting of Thomas Hurndall (2008) en Brighton Rock (2010) maakte.

Before I Go to Sleep is vanavond om 20:30 uur te zien op RTL8. De film is nu ook te zien op HBO Max, Videoland en via Pathé Thuis.

Heb je Before I Go to Sleep al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips voor deze week.

Before I Go to Sleep (2014)
6.3
Kijk op Pathé Thuis • Na een ongeluk van tien jaar geleden, wordt Christine Lucas iedere ochtend wakker zonder zich iets van haar leven te kunnen herinneren.
Beeld: Still 'Before I Go to Sleep' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Televisie FilmsBefore I Go to Sleep (2014)

Meer televisie

Meer televisie

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws