Lovende reacties op Netflix-docu over bizarre duikbootmoord: 'Schokkend en triest verhaal'

Lovende reacties op Netflix-docu over bizarre duikbootmoord: 'Schokkend en triest verhaal'

De vermissing van een Zweedse journaliste in de buurt van het Deense Kopenhagen, leidt tot de vondst van een zelfgemaakte duikboot. Wie zat hierachter en wat is er precies gebeurd? Netflix duikt in de zaak met de nieuwe docu Into the Deep (2020), die lovend wordt ontvangen door abonnees.

Andere handige Netflix-pagina's:

'Schitterend gedaan'

De docu mag dan een bizarre zaak behandelen, kijkers prijzen de film voor het mooie werk: "Schitterend gedaan," klinkt het op Twitter. "Een goede true-crime-documentaire […] Het begint normaal en wordt ijzingwekkend op het einde." Veel kijkers herinneren zich nog het verhaal uit het nieuws, maar om nu alle feiten in details mee te krijgen, is heftig.

Into the Deep (2020)
6.5
Kijk op Netflix • Als journaliste Kim Wall verdwijnt nadat ze aan boord is gegaan van de onderzeeër van uitvinder Peter Madsen, verbergt hij de schokkende waarheid over haar lot.

Vermiste Zweedse journaliste in Denemarken

Filmmaker Emma Sullivan wilde de excentrieke uitvinder Peter Madsen interviewen over zijn zelfgemaakte raket voor een documentaire waar ze mee bezig was. Maar al snel ontdekt ze een veel heftiger verhaal: als journaliste Kim Wall verdwijnt nadat ze aan boord is gegaan van de onderzeeër van Madsen, verbergt hij de schokkende waarheid over haar lot. Hij heeft haar op brute wijze vermoord. Waarom? Had dit voorkomen kunnen worden?

Beeld: Still 'Into the Deep' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsInto the Deep (2020)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws