'Morbius' met Jared Leto komt naar Netflix

'Morbius' met Jared Leto komt naar Netflix

Marvel en Sony sloegen eerder dit jaar een flinke flater met Morbius (2022). De superheldenfilm met Jared Leto was op zijn zachtst gezegd een flop in de bioscoop, maar nu mag de actiehorror het nog eens proberen op Netflix. Morbius verschijnt later deze maand op de streamingdienst.

Zeldzame bloedaandoening

Morbius draait om Dr. Michael Morbius, een wetenschapper met een zeldzame bloedaandoening waar hij wanhopig voor naar een genezing zoekt voordat hij sterft. Na de ontdekking van een gevaarlijke behandeling die gebruik maakt van een vorm van vampirisme, vindt Morbius zichzelf genezen en bezeten met bovenmenselijke krachten. Dat niet alleen, ook heeft de wetenschapper plots een dorst naar bloed en jagen de autoriteiten op hem.

Venom en Spider-Man

Dezelfde makers brachten eerder ook Venom (2018) en Spider-Man: No Way Home (2021) uit, die zich allemaal in hetzelfde universum afspelen. Naast Leto worden de overige hoofdrollen gespeeld door Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal, Tyrese Gibson en Michael Keaton. De Marvel-film wordt geregisseerd door Daniel Espinosa, bekend van de films Snabba Cash (2010) en Safe House (2012).

Morbius (2022)
5.2
Kijk op Netflix • Dr. Morbius is ernstig ziek en kampt met een zeldzame bloedaandoening. Hij is erop gebrand om deze ziekte te overwinnen en anderen die er ook onder lijden te helpen.

Deze maand al op Netflix

Morbius is vanaf 30 oktober te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'Morbius' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsMorbius (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws