'Violent Night' trailer: David Harbour moet de feestdagen redden in gewelddadige kerstfilm

'Violent Night' trailer: David Harbour moet de feestdagen redden in gewelddadige kerstfilm

Stranger Things (2016– )-ster David Harbour, voor velen beter bekend als Hopper, kruipt in de huid van een gewelddadige kerstman in Violent Night (2022). Vandaag is alvast de eerste trailer te zien van de bloederige kerstfilm.

Kerstman kan vechten

Het gelukkige meisje Trudy krijgt voor Kerst een apparaat waarmee ze met de Kerstman kan praten. Diezelfde avond is het enorme huis van het gezin het mikpunt van een groep gewelddadige overvallers. Ze zijn op zoek naar de 300 miljoen dollar die het gezin in een kluis zou hebben liggen. Niet als het aan de Kerstman ligt. Hij laat zich van zijn hardste kant zien in een gevecht voor het goede.

Van Nobody-makers

Naast Harbour worden de overige hoofdrollen gespeeld door John Leguizamo, Beverly D'Angelo, Brendan Fletcher en Cam Gigandet. De actiefilm wordt gemaakt door dezelfde producenten die eerder Nobody (2021) met Bob Odenkirk en Bullet Train (2022) met Brad Pitt maakten.

Dit najaar in de bioscoop

Violent Night draait vanaf 1 december in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die binnenkort in première gaan op het witte doek, kun je hier terecht.

Violent Night (2022)
6.7
Een team huurlingen breekt op kerstavond in bij een rijke familie en neemt iedereen in huis in gijzeling. Maar ze hebben niet gerekend op de aanwezigheid van de kerstman.
Beeld: Still 'Violent Night' via Universal Pictures / YouTube
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopViolent Night (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws