Anna Sorokin bekend van 'Inventing Anna' vrijgelaten uit de gevangenis

Anna Sorokin bekend van 'Inventing Anna' vrijgelaten uit de gevangenis

Anna Sorokin, ook wel bekend onder haar alias Anna Delvey, is weer op vrije voeten. De oplichtster die centraal stond in de populaire Netflix-serie Inventing Anna (2022) is vrijgelaten uit de gevangenis.

Nog niet helemaal vrij

Sorokin mocht door een borgsom van 10.000 dollar uit de gevangenis. Ze werd in maart 2021 gearresteerd door de immigratiedienst nadat haar visum was verlopen. De vrouw die zich voordeed als iemand uit de elite van New York is echter nog niet helemaal vrij; ze moet namelijk 24 uur per dag thuis blijven met een elektronische enkelband. Ook heeft Sorokin voorlopig nog geen toegang tot sociale media, als onderdeel van de voorwaarden van haar borgvrijlating.

Inventing Anna (2022)
6.8
Kijk op Netflix • Een journalist doet onderzoek in de zaak van Anna Delvey, de Instagram-koningin, die de harten en het geld stal voor de elite van New York.

Tweede keer in de gevangenis

Zoals we al zagen in de Netflix-serie was dit niet de eerste keer achter de tralies voor Sorokin. Ze diende eerder al drie jaar van haar 4 tot 12 jaar gevangenisstraf voor misdrijven als diefstal en ontvreemdingen van grote geldbedragen.

Julia Garner als Anna Sorokin in 'Inventing Anna', afbeelding via Netflix / Aaron Epstein
Julia Garner als Anna Sorokin in 'Inventing Anna', afbeelding via Netflix / Aaron Epstein

Hoewel Sorokin niet blij was met hoe ze werd neergezet in de Netflix-serie Inventing Anna, heeft ze er zeker profijt van gehad. Met het geld dat ze van Netflix kreeg door de rechten van haar levensverhaal te verkopen, kon ze haar schulden bij de bank afbetalen, net als de boetes die ze had openstaan bij de staat New York.

Beeld: Still 'Inventing Anna' via Netflix / Aaron Epstein
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Video on demand NetflixInventing Anna (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws