Tom Holland en Mark Wahlberg nu te zien op Netflix in 'Uncharted'

Tom Holland en Mark Wahlberg nu te zien op Netflix in 'Uncharted'

Mark Wahlberg en Spider-Man-acteur Tom Holland reizen de halve wereld af op zoek naar een enorme schat in Uncharted (2022). De actiefilm, gebaseerd op de gelijknamige games, is vanaf vandaag eindelijk te zien op Netflix.

Schatzoekers Nathan en Sully

Terwijl Nathan (Holland) op zoek is naar een schat, wordt hij vergezeld door Sully (Mark Wahlberg) en Chloe Frazer (Sophia Ali), die mogelijk een bijzondere klik heeft met Nathan. Samen gaan zij een gevaarlijke avontuur aan, op zoek naar 'de grootste schat die nooit is gevonden' en komen zo tegelijkertijd op het spoor van Nathans vermiste broer.

Originele Nathan komt ook langs

De film is geregisseerd door Ruben Fleischer, bekend van Zombieland (2009) en Venom (2018). Naast Holland worden de overige hoofdrollen gespeeld door Mark Wahlberg, Antonio Banderas, Sophia Ali en Tati Gabrielle. Ook Nolan North komt kort voorbij, de acteur die Nathan speelde in de games.

Uncharted (2022)
6.3
Kijk op Netflix • In 'Uncharted' gaat de jonge, handige schatzoeker Nathan Drake (Tom Holland) op zijn eerste avontuur met zijn partner, grappenmaker Victor "Sully" Sullivan (Mark Wahlberg).

Vanaf vandaag op Netflix

Uncharted is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'Uncharted' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsUncharted (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws