Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week
26 juli 2020 om 15:45

Week 30 komt alweer bijna ten einde en dat betekent dat we terugkijken naar wat deze week voor Netflix heeft gebracht. In de lijst hieronder tonen we je de beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen. Onze favoriet van deze week is het nieuwe, derde seizoen van de komedieserie Norsemen (2016– ).

Nieuwe series en seizoenen

In de lijst worden series vermeld waarvan ten minste één seizoen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op het streamingplatform. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 8.7

  Love on the Spectrum (2019– )

  Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1-4
  Kijk op Netflix • Liefde vinden kan voor iedereen moeilijk zijn. Voor jongvolwassenen in het autismespectrum is het verkennen van de onvoorspelbare wereld van dating nog ingewikkelder.
 2. 8.1
  Kijk op Netflix • In deze levendige docuserie vertellen Latijns-Amerikaanse chefs hun verhalen en geven ze hun heerlijke gerechten de smaak van traditie en innovatie.
 3. 7.9

  Good Girls (2018– )

  Seizoen 3, 11 afleveringen
  Kijk op Netflix • In 'Good Girls’ orkestreren drie voorstedelijke moeders een overval op een plaatselijke supermarkt om financieel uit het slop te komen en onafhankelijk te worden.
 4. 7.9
  Kijk op Netflix • Om de liefde van zijn leven terug te winnen, lanceren een middelbare schoolstudent en zijn beste vriend Europa's grootste online drugsbedrijf vanuit hun tienerkamer.
 5. 7.8
  Kijk op Netflix • In 'Norsemen' krijgen de inwoners van een 8e-eeuws Vikingdorpje te kampen met politieke rivaliteit, maatschappelijke veranderingen en vernieuwingen die hun cultuur en levenswijze overhoophalen.

Geeft deze lijst je niet genoeg inspiratie? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix op Nieuw op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Norsemen' via TMDb

Meer over:

Series Video on demand Netflix

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten