Nieuwe film met Michael B. Jordan gaat waarschijnlijk naar Amazon Prime

Nieuwe film met Michael B. Jordan gaat waarschijnlijk naar Amazon Prime
27 juli 2020 om 14:31

Amazon Studios onderhandelt momenteel over de aankoop van de filmrechten van Tom Clancy's Without Remorse (2021) van Paramount Pictures. Michael B. Jordan speelt de hoofdrol in de film die in 2021 zal verschijnen.

Dat schrijft tijdschrift Variety. De verfilming van de thriller van Tom Clancy, die in het Nederlands verscheen onder de titel 'De Meedogenlozen', gaat over Navy SEAL John Clark. Clark, gespeeld door Jordan, wil de moord op zijn vrouw wreken, maar ontdekt langzaam maar zeker dat hij midden in allerlei samenzweringen is beland.

Tom Clancy's Without Remorse (2021)
John Clark, een Navy SEAL, gaat op een missie om de moord op zijn vrouw te wreken om vervolgens in een grotere samenzwering terecht te komen.

Clark is een van Clancy's favoriete personages. In eerdere verfilmingen van zijn boeken werd hij gespeeld door Willem Dafoe (Clear and Present Danger (1994)) en Liev Schreiber (The Sum of All Fears (2002)).

De film zal naar verwachting in première gaan op Amazon Prime, en een bioscooprelease aan zich voorbij laten gaan. Het is niet de eerste film waarvoor dat geldt: omdat de meeste bioscopen nog steeds gesloten zijn in de Verenigde Staten, heeft Paramount een aantal van haar films verkocht aan streamingdiensten. Zo verschijnen The Trial of the Chicago 7 (2020) en The Lovebirds (2020) binnenkort op Netflix.

Without Remorse wordt geregisseerd door Stefano Sollima, die eerder met Amazon samenwerkte aan de serie Zerozerozero (2020). Naast Jordan spelen ook Jamie Bell, Jodie Turner-Smith en Luke Mitchell mee in de film. Het script werd geschreven door Taylor Sheridan, die eerder werkte aan Hell or High Water (2016) en Sicario (2015)

Amazon en Paramount hebben de definitieve aankoop van de filmrechten nog niet bevestigd.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Without Remorse' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Films Video on demandTom Clancy's Without Remorse (2021)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten