'Minions: The Rise of Gru' vanaf vandaag te zien via Pathé Thuis

'Minions: The Rise of Gru' vanaf vandaag te zien via Pathé Thuis

Steve Carrell spreekt opnieuw de stem in van de kwaadaardige Gru in Minions: The Rise of Gru (2022), toen de schurk nog niet zo slecht was. De animatiefilm is vanaf vandaag eindelijk on demand te zien via Pathé Thuis. Minions: The Rise of Gru kijk je hier.

Hoe werd een 12-jarige jongen de grootste superschurk van de aarde? We volgen de Minions tijdens hun eerste ontmoeting met de jonge Felonious Gru (Steve Carell), die de droom heeft om 's werelds grootste superschurk te worden.

Kijk Minions: The Rise of Gru nu op Pathé Thuis! 🍿

Naast Carrell als Gru worden de overige stemmen ingesproken door Taraji P. Henson, Jean-Claude Van Damme, Pierre Coffin, Michelle Yeoh, Dolph Lundgren en Danny Trejo. Het animatiesucces is geregisseerd door Kyle Balda.

Minions: The Rise of Gru (2022)
6.6
Kijk op Pathé Thuis • Lang voordat hij een superschurk wordt, is Gru een 12-jarig jongetje in een buitenwijk in 1970 die vanuit zijn kelder plannen smeedt om de wereld te veroveren.

Minions: The Rise of Gru is vanaf vandaag on demand te zien via Pathé Thuis. De film is nu te huur vanaf €4,99. Nog meer inspiratie nodig? Kijk ook eens naar de Top 100 beste films op Pathé Thuis.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'Minions: The Rise of Gru' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tipsMinions: The Rise of Gru (2022)

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws