Chris Hemsworth en Christian Bale nu te zien via Pathé Thuis in Marvel-film 'Thor: Love and Thunder'

Chris Hemsworth en Christian Bale nu te zien via Pathé Thuis in Marvel-film 'Thor: Love and Thunder'

Chris Hemsworth gaat als Thor op reis van zelfbezinning in Thor: Love and Thunder (2022). Heel veel tijd krijgt hij daar echter niet voor, want een nieuwe schurk komt om de hoek kijken: Gorr the God Butcher (gespeeld door Christian Bale). De Marvel-film is vanaf vandaag eindelijk on demand te zien via Pathé Thuis. Thor: Love and Thunder kijk je hier.

Thor (Chris Hemsworth) is op zoek naar rust en probeert aan zichzelf te werken. Echt veel tijd krijgt hij niet door een nieuwe dreiging: Gorr the God Butcher (Christian Bale), wiens doel het is alle Goden te laten uitsterven. Om de dreiging tegen te gaan, roept Thor de hulp in van koningin Valkyrie (Tessa Thompason), Korg (Taika Waititi) en zijn ex-vriendin Jane Foster (Natalie Portman). Tot Thors verbazing, is Jane nu de Mighty Thor.

Kijk Thor: Love and Thunder nu op Pathé Thuis! 🍿

Het Thor-vervolg is opnieuw geregisseerd door Taika Waititi, die zelf weer te zien is als Korg. Naast Christian Bale als de schurk introduceert Thor: Love and Thunder ook Russell Crowe als Zeus. Ook Chris Pratt als Star-Lord en de rest van de Guardians of the Galaxy komen kort voorbij.

Thor: Love and Thunder (2022)
6.3
Kijk op Pathé Thuis • In 'Thor: Love and Thunder' maakt Thor (Chris Hemsworth) een reis zoals hij die nog nooit heeft gemaakt: een reis naar innerlijke vrede.

Thor: Love and Thunder is vanaf vandaag on demand te zien via Pathé Thuis. De film is nu te huur vanaf €4,99. Nog meer inspiratie nodig? Kijk ook eens naar de Top 100 beste films op Pathé Thuis.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'Thor: Love and Thunder' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tipsThor: Love and Thunder (2022)

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws