Gemma Arterton teleurgesteld dat ze minder actiescènes heeft dan de mannen in 'The King's Man'

Gemma Arterton teleurgesteld dat ze minder actiescènes heeft dan de mannen in 'The King's Man'
28 juli 2020 om 10:47

Gemma Arterton vindt het jammer dat ze niet meer actiescènes heeft in The King's Man (2020). Ze speelt het personage Polly en in de trailer zie je haar met een geweer en een pistool. In een interview met Yahoo gaf ze echter aan dat in de uiteindelijke film de mannen de actievollere rollen hebben.

Arterton zei over haar personage Polly:

Ik heb een klein aantal [actiescènes], maar niet zoveel als de jongens […] Maar ik ben wel heel efficiënt in mijn actie. [Mijn karakter] is heel snel en to the point en ze gaat niet staan wachten, er is geen mooi voetenwerk of wat dan ook. Ze is gewoon van bish, bash, bosh, gone!

Arterton heeft een grote variëteit aan rollen gespeeld, van de hoofdrol in het post-apocalyptische drama The Girl with All the Gifts (2016) tot Gretel in Hansel and Gretel: Witch Hunters (2013), ook was ze te zien in Franse arthouse films zoals Orpheline (2016).

Voordat The King's Man gaat draaien op 17 september is Arterton te zien in Summerland (2020) als teruggetrokken auteur die tijdens de Tweede Wereldoorlog een onderduiker in huis neemt.

The King's Man (2020)
'Kingsman 3' ('The King's Man') is een spin-off van de Kingsman-filmserie die aan het begin van de 20e eeuw de spionageorganisatie volgt.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The King's Man' via Filmdepot
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsThe King's Man (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten