'Narcos: Mexico' trailer seizoen 2 uitgebracht door Netflix

'Narcos: Mexico' trailer seizoen 2 uitgebracht door Netflix
30 januari 2020 om 09:09

Netflix heeft de trailer voor seizoen 2 van hun misdaaddramaserie Narcos: Mexico (2018– ) uitgebracht. Geïnspireerd op waargebeurde gebeurtenissen gaat de serie met seizoen 2 verder op 13 februari.

In de trailer is te zien dat de nieuwe DEA-agent die de leiding heeft (Scoot McNairy) wraak zoekt voor de moord op een van zijn eigen mensen als hij in Mexico aankomt. Na de introductie van Scoot McNairy's karakter als belangrijke speler in seizoen 2, toont de trailer de terugkerende ster Diego Luna die een verdeeld imperium runt. Félix Gallardo (Diego Luna) zegt in de nieuwe beelden vol actie:

De Colombianen zijn niet meer de baas. Het is mijn beurt. Er komt een witte storm aan. De Amerikanen willen ons tegenhouden, maar zullen falen.

Het nieuwe seizoen komt meer dan een jaar na de release van seizoen 1 van Narcos: Mexico uit. Dat eerste seizoen verschoof het langlopende Narcos-drama (wat begon met Narcos (2015–2017)) naar nieuw terrein toen het terugreisde naar het Mexico van de jaren 80 om de geboorte van het Guadalajara-kartel te laten zien en de oorsprong van de Mexicaanse drugsoorlog te achterhalen.

Narcos: Mexico (2018– )

Narcos: Mexico (2018– )

Volg in 'Narcos: Mexico' het verhaal van de opkomst van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80, een waargebeurd verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.
8.4

De terugkeer naar Narcos: Mexico zal doorgaan met de misstappen, geheime agenda's en corruptie aan beide kanten van de grens die hebben geleid tot een mislukte oorlog tegen drugs. Het is het midden van de jaren tachtig als Félix Gallardo's superkartel problemen ondervindt terwijl het groeit en sociale en politieke verschuivingen binnen Mexico de meest schaamteloze corruptie van de regering teweegbrengen. Ondertussen leidt de Amerikaanse poging om wraak te nemen voor Camarena's executie hen verder weg van elke hoop op gerechtigheid.

Seizoen twee van het Mexicaanse verhaal gaat op Netflix in première op 13 februari.

Beeld: Still uit de serie 'Narcos: Mexico' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sNarcos: Mexico (2018– )

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…