'Fantasy Island': elke fantasie heeft een prijskaartje

'Fantasy Island': elke fantasie heeft een prijskaartje
30 januari 2020 om 11:26

Stel je voor dat er een plek bestaat waar je ultieme fantasie kan uitkomen, wat dat ook moge zijn. En stel je dan voor dat het een exclusief eiland is, een 'Fantasy Island'. Dat is het uitgangspunt van de klassieke serie Fantasy Island (1977–1984) van Gene Levit uit de jaren 70, die nu wordt aangepast in de nieuwe avontuurlijke horrorfilm Fantasy Island (2020). Blumhouse leidt het project, de studio die ook Us (2019) en Get Out (2017) maakte.

Wanneer de gelukkige gasten – inclusief de karakters van Maggie Q en Lucy Hale – een begeerde uitnodiging krijgen voor een tropisch eiland resort, zijn ze opgewonden om al hun fantasieën te laten uitkomen. Maar, zoals in de 'final' trailer te zien is die zojuist is verschenen, zijn deze fantasieën niet alleen typische lusten voor zon, drank en seks. In plaats daarvan worden kinderen uit de dood gehaald en worden pestkoppen op de middelbare school ontvoerd, zodat hun voormalige slachtoffers op gruwelijke wijze de rollen kunnen omkeren.

Bekijk hier de laatse 'final' trailer voor de film:

Gebasseerd op de serie van Gene Levit regisseert Jeff Wadlow vanuit een door hem geschreven script, samen met Chris Roach en Jillian Jacobs. Onder anderen Michael Peña, Lucy Hale, Maggie Q, Parisa Fitz-Henley, Jimmy O. Yang, Austin Stowell, Portia Doubleday, Ryan Hansen, en Michael Rooker spelen de rollen in de film.

Bekijk hier meer over de film en een eerdere, langere trailer, met Nederlandse ondertiteling:

Fantasy Island (2020)

Fantasy Island (2020)

In 'Fantasy Island' laat de mysterieuze Mr. Roarke de geheime dromen van zijn gasten uitkomen in zijn luxe en afgelegen tropische resort.
4.7

Fantasy Island zal op 13 februari in de bioscoop te zien zijn, net voor Valentijnsdag.

Beeld: ©2019 CTMG, Inc. All rights reserved.
Tekst: Bron

Meer over:

Video's Films BioscoopFantasy Island (2020)

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…