Nu ook film- en serienieuws op FilmVandaag.nl

Nu ook film- en serienieuws op FilmVandaag.nl
30 januari 2020 om 12:56

FilmVandaag.nl is vanaf nu ook jouw bron voor het laatste nieuws uit de wereld van films en series! Bekijk via de nieuwspagina al het laatste nieuws, of volg een nieuwscategorie die jou interesseert.

In 2008 is FilmVandaag.nl opgezet en zijn we begonnen met het tonen van overzichten van films op tv. De jaren daarna hebben we veel onderdelen aan het platform toegevoegd, met als hoofdonderdelen: bioscoop, dvd & blu-ray, video on demand (Netflix, Videoland, Disney+), de overzichten van beste films en beste series en de recensies die door onze redactie geschreven worden.

Onze redactie schrijft al sinds 2012 recensies van de nieuwste films in de bioscoop. Omdat er op video on demand-diensten ook steeds vaker mooie titels verschijnen die niet altijd ook in de bioscoop te zien zijn, zijn we dat soort films sinds eind vorig jaar ook gaan recenseren.

Nu is het tijd voor de volgende stap. Begin dit jaar zijn we begonnen met het schrijven van nieuwsartikelen. We behandelen het actueelste nieuws uit Hollywood, nieuwtjes uit Europa en schenken aandacht aan producties uit Nederland.

De hoofdcategorie waar al het nieuws te vinden is, is Het laatste nieuws. Daarnaast hanteren we de volgende categorieën:

In de toekomst zullen er nog meer categorieën toe worden gevoegd, die automatisch via het menu of de nieuwspagina's te vinden zullen zijn.

Je kunt op de hoogte blijven van al het nieuws door bovenstaande categoriepagina's te volgen, op de homepage te kijken, of gewoon al het nieuws te bekijken via Het laatste nieuws. Daarnaast wordt al het belangrijkste nieuws ook gedeeld op onze sociale kanalen, waaronder Facebook en Twitter.

Meer over:

Algemeen

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…