Officiële trailer Netflix Original-serie 'Queen Sono' verschenen

Officiële trailer Netflix Original-serie 'Queen Sono' verschenen
30 januari 2020 om 14:35

De eerste officiële trailer voor Netflix' eerste originele Afrikaanse serie Queen Sono (2020) met Pearl Thusi in de hoofdrol is door Netflix uitgegeven.

De serie, geschreven en gemaakt door Kagiso Lediga, met in de hoofdrol de Zuid-Afrikaanse actrice Pearl Thusi, volgt de reis van Queen Sono (Pearl Thusi) nadat haar moeder is vermoord.

Ze groeit op tot een stoere maar onconventionele spion die toegewijd is aan het beschermen van de mensen in Afrika. Tijdens een gevaarlijke veldopdracht komt Queen onbewust achter schokkende details over de dood van haar moeder, waardoor ze zelf op onderzoek uitgaat.

In de trailer zien we voor het eerst Thusi als Queen Sono, met enkele vechtscènes en een voorproefje van enkele van de epische locaties waar de serie werd gefilmd.

Queen Sono is een originele Afrikaanse serie met een volledig Afrikaanse cast en crew, met naast Thusi, onder anderen Vuyo Dabula die Shandu speelt, een ex-spion en Sechaba Morojele die Dr. Sid speelt, een directeur van de SOG en Chi Mhende, Loyiso Madinga en Rob Van Vuuren, die agenten spelen in zijn team.

Queen Sono (2020)

Queen Sono (2020)

Na de moord op haar moeder wordt Queen Sono (Pearl Thusi) een stoere, onconventionele spionne die het Afrikaanse volk wil beschermen.
5.6

De serie werd meer dan acht weken lang geproduceerd en werd opgenomen op 37 verschillende locaties in Afrika, waaronder het central business district van Johannesburg, Sandton, Park Station, Soweto, Lagos, Kenia en Zanzibar.

Queen Sono zal vanaf vrijdag 28 februari op Netflix te zien zijn.

Beeld: Cover van serie 'Queen Sono' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sQueen Sono (2020)

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…