Netflix onthult eerste teaser van 'Jurassic Park'-animatieserie 'Jurassic World: Camp Cretaceous'

Netflix onthult eerste teaser van 'Jurassic Park'-animatieserie 'Jurassic World: Camp Cretaceous'
28 juli 2020 om 16:58

Netflix onthult de eerste beelden van de 'Jurassic Park'-animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous (2019), of in het Nederlands: Jurassic World: Kamp Krijtastisch. Bekijk de teasertrailer hieronder.

De Nederlandse versie van de teaser bekijk je hier. De stemmencast van de Nederlandse variant bestaat uit Jip Bartels als Ben, Fevan Kessel als Brooklynn, Bo Bellamy als Darius, Charly Luske als Dave, Sander van Amsterdam als Kenji, Emma Pelckmans als Roxie, Sofie Heus als Sammy en Mylene Waalewijn als Yasmina.

Netflix schrijft zelf bij de beschrijving van de video:

Welkom in het meest ongelooflijke avonturenkamp ter wereld: Kamp Krijtastisch! Ga mee op avontuur terwijl onze kampeerders dinosaurussen van dichtbij bekijken in deze gloednieuwe serie.

Gebaseerd op Jurassic World (2015) volgt de nieuwe animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous zes tieners die geselecteerd zijn voor een exclusieve, once-in-a-lifetime ervaring. De groep wordt uitgenodigd om een nieuw avonturenpark op het eiland Isla Nubar te bezoeken. Maar als de dinosaurussen op het eiland uitbreken en chaos veroorzaken, zitten de jonge kampeerders als ratten in de val. De zes tieners zijn niet in staat om de buitenwereld te bereiken en zitten vast op het eiland. Ze moeten elkaar leren vertrouwen, hun diepste geheimen delen en op elkaar rekenen om dit avontuur te kunnen overleven.

De serie wordt gemaakt door DreamWorks Animation en wordt onder anderen geproduceerd door Steven Spielberg. Jurassic World: Camp Cretaceous zal vanaf 18 september te zien zijn op Netflix.

Jurassic World: Camp Cretaceous (2019)
Zes tieners die een nieuw avonturenpark aan de andere kant van Isla Nublar mogen bezoeken, moeten samenwerken om te overleven wanneer dinosaurussen het eiland verwoesten.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Poster 'Jurassic World: Camp Cretaceous' via Netflix
Tekst: Netflix

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sJurassic World: Camp Cretaceous (2019)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten