Trailer interactieve 'Batman'-film nu te zien

Trailer interactieve 'Batman'-film nu te zien
29 juli 2020 om 08:54

Het is een berucht moment in de geschiedenis van de 'Batman'-comics: Jason Todd, de tweede Robin, die vermoord wordt door de Joker. Destijds konden mensen stemmen wat er met Jason zou gebeuren door te bellen. Jasons dood werd bepaald door een mager verschil van 72 bellers. Nu kan je opnieuw de beslissing maken in de interactieve animatiefilm Batman: Death in the Family.

Warner Bros. Animation geeft een eerste blik op de nieuwe animatiefilm. De verhaallijn uit 1988 is veranderd zodat de film kan dienen als prequel voor Batman: Under the Red Hood (2010). Die film zag Jason Todd terugkeren uit het graf als de titelrol.

Het begin van de trailer volgt het origineel en is nog vrij getrouw. Afhankelijk van de keuzes die je maakt, lijkt het erop dat je een geheel nieuw verhaal kan creëren dat ver afstaat van de 'realiteit'. Je kan niet alleen Jason laten overleven, maar hem ook verschillende alternatieve identiteiten laten aannemen. Daarnaast zullen er nieuwe personages geïntroduceerd worden die nog niet in de originele film te zien waren.

Kijk hieronder hoe dat er ongeveer uit gaat zien:

Het concept is natuurlijk niet nieuw, maar het is wel de eerste keer dat Warner Bros. deze weg kiest met een DC-verhaal. Het feit dat de film korter zal zijn, omdat de kijker eigen keuzes kan maken, betekent dat er nog vier extra shorts op de blu-ray zullen staan.

Batman: Death in the Family
De beruchte moord op Batman-protégé Jason Todd zal ongedaan worden gemaakt en het lot van Batman, Robin en The Joker zal zich op schokkende wijze ontvouwen, terwijl kijkers keuzes moeten maken om het verhaal een richting te geven.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Batman: Under the Red Hood' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video's FilmsBatman: Death in the Family

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten