Ryan Reynolds schreef een 'Deadpool'-kerstfilm die werd geschrapt door Disney

Ryan Reynolds schreef een 'Deadpool'-kerstfilm die werd geschrapt door Disney

Acteur Ryan Reynolds kreeg lovende kritieken voor zijn prestatie in de Deadpool-films. Het kwam zelfs tot een Golden Globe-nominatie, maar als het aan Reynolds ligt, is er nog meer uit te slaan. De acteur onthult dat hij ooit meeschreef aan een Deadpool-kerstfilm met de originele schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick, maar door de fusie van Disney-Fox werd het project geschrapt.

Uitbreiding Deadpool-franchise

Reynolds was zeer actief in het zoeken naar mogelijkheden om de Deadpool-franchise uit te breiden. Na verschillende plannen te hebben bedacht voor de toekomst van het personage, bleven de Deadpool-films in het ongewisse na de overname van Fox door Disney.

Vier jaar geleden schreven Rhett Reese, Paul Wernick en ik een kerstfilm met Deadpool in de hoofdrol, maar het ging verloren in de chaos van Disney die Fox overnam. De film werd nooit gemaakt. Misschien dat het er op een dag nog van komt. Het is geen musical, maar het is een volledige Deadpool-kerstfilm.

Ryan Reynolds

Reynolds overtuigt Jackman

Reynolds lijkt geïnteresseerd om zijn idee alsnog te verwezenlijken. De acteur is zeer toegewijd aan de franchise en wist zelfs Hugh Jackman opnieuw te strikken om Wolverine te spelen voor een langverwachte crossover tussen de twee personages.

Actiefilms in de kerstsfeer zijn eerder als een bom ingeslagen dus succes is niet uitgesloten. Wellicht hoopt Reynolds in de voetsporen te treden van films als Die Hard (1988) en Lethal Weapon (1987). De toekomst zal leren of Reynolds idee ooit verfilmd wordt. In de tussentijd kunnen we uitkijken naar Deadpool 3 (2024).

Deadpool 3 (2024)
'Deadpool 3' is een film uit 2024 in het genre actie / komedie.

Deadpool 3 wordt in november 2024 in de bioscoop verwacht.

Beeld: Still 'Deadpool' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films CelebritiesDeadpool (2016)Deadpool 2 (2018)Deadpool 3 (2024)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws