Acteurs laten weten dat de opnames van Netflix-serie 'Virgin River' seizoen 5 afgerond zijn

Acteurs laten weten dat de opnames van Netflix-serie 'Virgin River' seizoen 5 afgerond zijn

De opnames van het vijfde seizoen van Virgin River (2019– ) zijn inmiddels afgerond, zo laten de acteurs van de Netflix-hitserie weten. Dat betekent dat we steeds dichterbij de terugkeer van de serie met Mel en Jack komen.

Metaforisch schilderij

Het spannende nieuws komt onder andere van actrice Alexandra Breckenridge, die ieders favoriete verloskundige Mel Monroe speelt in de dramaserie. Breckenridge deelde een foto op Instagram waarop een schilderij te zien is van Antonio Mancini. Op het schilderij is een geërgerde vrouw te zien die omringd wordt door verschillende hutkoffers. Breckenridge gaf als bijschrift bij de foto: "Een actuele foto van mij die Vancouver verlaat na vijf maanden filmen."

Een geweldige tijd

Breckenridge is echter niet het enige castlid van Virgin River dat onthult dat de opnames afgerond zijn. Annette O'Toole, die Hope McCrea speelt, deelt ook op Instagram dat het filmen van seizoen 5 voltooid is. "Vandaag was mijn laatste opnamedag voor Virgin River seizoen 5," schrijft ze. "Het was een geweldige tijd."

Zomer in Vancouver

In een eerder interview met New Beauty legde Breckenrigde uit dat het filmen dit jaar iets anders verliep dan in voorgaande seizoenen.

Dit seizoen hadden we het genoegen om eerder te beginnen dan gewoonlijk. Ik begrijp nu waarom mensen in Vancouver wonen - het is er absoluut prachtig in de zomer. De afgelopen vier seizoenen hebben we in de winter gefilmd, maar nu zijn we meer tijd gaan doorbrengen in de zomer. Ik heb wat meer kunnen genieten van de bezienswaardigheden en de geweldige dingen die je kunt doen in de stad. Vancouver was voor mijn idee altijd zo koud en nat. De winters konden zo wreed zijn… maar nu heb ik zoiets van, wow. Ik snap het nu, ik snap de populariteit van de stad.

Alexandra Breckenridge

Het is nog niet bekend wanneer het vijfde seizoen van Virgin River zal verschijnen op Netflix. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet Virgin River in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van een releasedatum.

Virgin River (2019– )
7.4
Kijk op Netflix • Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht...
Beeld: Still 'Virgin River' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixVirgin River (2019– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws