Lili Reinhart en Austin Abrams te zien in 'Chemical Hearts'-trailer van Amazon

Lili Reinhart en Austin Abrams te zien in 'Chemical Hearts'-trailer van Amazon
30 juli 2020 om 11:29

Lili Reinhart (Riverdale (2017– )) en Austin Abrams (Paper Towns (2015)) zijn te zien in een nieuwe film van Amazon Prime. Chemical Hearts is een romantisch drama en gebaseerd op de roman Our Chemical Hearts van Krystal Sutherland.

Abrams speelt de onzekere Henry, die verliefd wordt op de nieuwe leerling Grace (Reinhart), ze loopt mank en lijkt zich weinig aan te trekken van wat mensen van haar vinden. Hij is nog nooit verliefd geweest en wacht op de ware, zij heeft een geheim dat ze met zich meedraagt. Ze werken allebei mee aan de schoolkrant en dan springt de vonk over. Het mysterieuze verleden van Grace zorgt echter voor de nodige frictie tussen de twee, zoals je ook kunt zien in de trailer hieronder.

De film zal te zien zijn op Amazon Prime Video vanaf 21 augustus. Voor een uitgebreid overzicht van de nieuwste titels op Prime Video kan je hier terecht.

Chemical Hearts (2020)
De 17-jarige Henry is nog nooit verliefd geweest maar voelt kriebels wanneer hij de studente Grace, met wie hij aan de schoolkrant werkt, ontmoet.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Chemical Hearts' via TMDb

Meer over:

Video on demand Films Video's Amazon Prime VideoChemical Hearts (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten