Riz Ahmed en Octavia Spencer hebben rol in thriller 'Invasion'

Riz Ahmed en Octavia Spencer hebben rol in thriller 'Invasion'
30 juli 2020 om 10:51

Riz Ahmed en Octavia Spencer zijn gecast in Invasion, een sciencefiction thriller van Michael Pearce. Amazon heeft de wereldwijde rechten gekocht en zal produceren samen met Raw en Film4.

Pearce regisseert Invasion na zijn goed ontvangen debuut Beast (2017). Net als bij Beast schrijft hij ook het script, deze keer in samenwerking met Joe Barton (Giri/Haji (2019)). Het verhaal draait om twee broers die met hun vader (Ahmed) op de vlucht slaan. De vader probeert zijn zoons te beschermen van een onmenselijke dreiging. De jongens worden ermee geconfronteerd dat ze hun kindertijd achter zich moeten laten, wanneer de reis steeds gevaarlijker wordt.

Ahmeds meest recente projecten waren Sound of Metal (2019), te zien op het International Film Festival Rotterdam, en Mogul Mowgli (2020) die in première ging op de afgelopen editie van Berlinale. Hij won een Emmy voor The Night Of (2016).

Spencer sprak een stem in voor Onward (2020) en zal te zien zijn in The Witches (2020), die later dit jaar uitkomt. Ook werd ze dit jaar voor een Emmy genomineerd voor de miniserie Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker (2020).

De opnames van Invasion zouden dit jaar nog moeten starten in Amerika.

Invasion
Twee jonge broers gaan op de vlucht met hun vader, een marinier, die hen probeert te beschermen tegen een onmenselijke bedreiging.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Sisters Brothers'
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsInvasion

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten