Netflix onthult teaser 'Young Wallander'

Netflix onthult teaser 'Young Wallander'
30 juli 2020 om 09:54

Netflix onthult een teaser van de nieuwe zesdelige serie Young Wallander (2020– ). Daarin is te zien hoe Kurt Wallander in zijn bed zit te peinzen over de chaotische gebeurtenissen waarin hij beland is als jonge detective.

De serie is gebaseerd op de misdaadromans van de bekende Zweedse auteur Henning Mankell. Het is een moderne kijk op de detective Kurt Wallander. Zijn personage is in het huidige gewelddadige misdaadmilieu van Zweden geplaatst. Als het Wallander niet lukt om een tiener te redden, moet hij om leren gaan met zijn schuldgevoelens om het onrecht te kunnen vergelden.

In de serie is Wallander te zien als jonge twintiger en net afgestudeerde politie-agent. De kijker zal erachter komen welke ervaringen hem gevormd hebben. Wallander wordt gespeeld door Adam Pålsson, verder is Ellise Chappell te zien als Mona. Richard Dillane (Il était une seconde fois (2019)) en Leanne Best (Black Mirror (2011– )) zullen ook hoofdrollen vertolken. Dat het spannend wordt blijkt al wel als iemand Wallander ervan verzekerd "Levens staan op het spel, Kurt".

Kijk de teaser hieronder:

Vanaf wanneer de serie precies te zien zal zijn is nog niet bekend, maar Netflix belooft "binnenkort".

Young Wallander (2020– )
'Young Wallander' is gebaseerd op de misdaadromans van Henning Mankell. De serie is een moderne vertaling door Ben Harris van de avonturen van de legendarische detective Kurt Wallander, maar dan in het huidige gewelddadige misdaadmilieu van Zweden.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Young Wallander'
Tekst: Tekst Netflix

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sYoung Wallander (2020– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten