Jordan Peele en Issa Rae werken samen voor nieuwe bovennatuurlijke film 'Sinkhole'

Jordan Peele en Issa Rae werken samen voor nieuwe bovennatuurlijke film 'Sinkhole'
30 juli 2020 om 09:09

Jordan Peele (Get Out (2017), Us (2019)) werkt samen met de recent voor een Emmy genomineerde Issa Rae (Insecure (2016– )) om het korte verhaal Sinkhole naar het grote scherm te brengen. Het is een bovennatuurlijk familiedrama en je kan het korte verhaal gratis online lezen.

Het gaat over een familie die verhuist. In hun nieuwe achtertuin is een sinkhole, en alles wat erin gegooid wordt komt er weer gerepareerd uit. De verteller van het verhaal voert een innerlijke strijd over of ze zelf in het sinkhole moet springen of niet. De film wordt omschreven als: "een genrefilm die vragen stelt over vrouwelijke perfectie en identiteit".

De auteur van het korte verhaal, Leyna Krow, is uitvoerend producent samen met Alex Davis-Lawrence van het literaire tijdschrift Moss, waarin het korte verhaal destijds gepubliceerd werd. Peele en Rae produceren, en wellicht dat een van hen ook gaat regisseren, maar dat is nog niet bekend.

Het eerste project van Peele als producer dat er nu aankomt is Nia DaCosta's Candyman (2020). Eerder deelde DaCosta daarvan al een prequel. Rae speelde het meest recent in Netflix-film The Lovebirds (2020) en The Photograph (2020).

Sinkhole
Een mysterieuze sinkhole in de achtertuin van het droomhuis van een familie repareert gebroken voorwerpen die erin gegooid worden.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Lovebirds' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsSinkhole

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten