Dit zijn de beste nieuwe films & series op Disney+ (week 47, 2022)

Dit zijn de beste nieuwe films & series op Disney+ (week 47, 2022)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Disney+. Naast de allerlaatste aflevering ooit van The Walking Dead (2010–2022) zijn vanaf deze week ook dramaseries Algiers Confidential (2022‑ ) en Reasonable Doubt (2022‑ ) te zien op Disney+. Ook verschenen muziekregistratie Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium (2022) en de gloednieuwe Marvel-special The Guardians of the Galaxy Holiday Special (2022). In de lijstjes hieronder tonen we je de nieuwe series, afleveringen en films die deze week nieuw op Disney+ zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen op Disney+

In deze lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Disney+ zijn toegevoegd, of waarvan afleveringen voor het eerst op Disney+ te zien zijn. Bij elke serie is aangegeven wat er vanaf deze week van op Disney+ te zien is. Het complete nieuwe aanbod op Disney+ vind je via: Nieuw op Disney+. Of bekijk de beste series via: Beste series op Disney+.

 1. 8.3
  Kijk op Disney+ • 'Legacy: The True Story of the LA Lakers' toont de opmerkelijke opkomst en het ongekende succes van een van de meest dominante en iconische franchises in de professionele sport.
 2. 8.0
  Kijk op Disney+ • 'American Horror Story' is een anthologieserie waarin verschillende personages en locaties centraal staan. Onder meer een bezeten huis (Haunted House), een gekkenhuis (Asylum) en een groep heksen (Coven).
 3. 6.4

  Ben Gri (2022‑ )

  Seizoen 1, aflevering 3
  Kijk op Disney+ • Het leven van de succesvolle en gerespecteerde advocaat Fuat Akıncı krijgt een andere wending als zijn dochter iets tragisch overkomt.
 4. 6.2
  Kijk op Disney+ • Je zal twijfelen aan Jax Stewart vanwege haar discutabele ethiek en vreemde interpretaties van de wet, totdat jij degene bent die in de problemen zit.
 5. 6.2
  Kijk op Disney+ • Een Duitse politierechercheur die werkt op de ambassade van zijn land in Algiers, krijgt een verboden liefdesrelatie met een jonge Algerijnse officier van justitie.
 6. 5.7
  Kijk op Disney+ • California krijgt een onverwacht cadeau: haar moeder, Itzel, heeft een busje gestuurd met het verzoek naar Zacatecas te reizen om na negen jaar met haar herenigd te worden.
 7. 5.6

  Limbo (2022‑ )

  Nieuw! Seizoen 1
  Kijk op Disney+ • Als erfgename van het zakenimperium van haar familie leeft Sofía een luxeleventje zonder verantwoordelijkheden en verplichtingen.
 8. 4.8

  The Kardashians (2022‑ )

  Seizoen 2, aflevering 10
  Kijk op Disney+ • In 'The Kardashians' brengen Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie de camera's terug om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen.

Nieuwe afleveringen op Disney+

Dit zijn de nieuwe afleverigen van lopende series die vanaf deze week te zien zijn op Disney+. Bij elke serie is aangegeven welke aflevering vanaf deze week te zien is.

 1. 8.5
  Kijk op Disney+ • Ryota Moriyama, laatstejaars op de Kyoritsu-universiteit, krijgt een baan aangeboden bij een topbedrijf, maar wordt gedumpt door Saki Nishino.
 2. 8.4

  Andor (2022‑ )

  Seizoen 1, aflevering 12
  Kijk op Disney+ • De avonturen van de rebellenspion Cassian Andor tijdens de vormingsjaren van de Rebellion voorafgaand aan de gebeurtenissen van 'Rogue One:
 3. 8.2
  Kijk op Disney+ • In 'Welcome to Wrexham' leren Rob McElhenney en Ryan Reynolds de op twee na oudste professionele footballclub ter wereld te runnen.
 4. 8.1
  Kijk op Disney+ • In 'The Walking Dead' wordt politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) wakker in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging.
 5. 8.0
  Kijk op Disney+ • 'American Horror Story' is een anthologieserie waarin verschillende personages en locaties centraal staan. Onder meer een bezeten huis (Haunted House), een gekkenhuis (Asylum) en een groep heksen (Coven).
 6. 7.7

  Revenge of Others (2022)

  Seizoen 1, aflevering 5 en 6
  Kijk op Disney+ • Een jongen komt op school om het leven door een val. Ok Chanmi gelooft niet dat haar tweelingbroer, Park Wonseok, zelfmoord heeft gepleegd en gaat naar de middelbare school van haar broer, Yongtan.
 7. 7.7

  Pink Lie (2022‑ )

  Seizoen 1, aflevering 9
  Kijk op Disney+ • Bestaat onvoorwaardelijke liefde? Jonge mannen en vrouwen betrekken het Roze Huis, allemaal brengen ze een leugen over zichzelf met zich mee, over hun beroep, hun leeftijd of hun opleiding.
 8. 7.6
  Kijk op Disney+ • 'De Mysterious Benedict Society' volgt vier begaafde weeskinderen die door een excentrieke weldoener worden gerekruteerd voor een geheime missie.
 9. 7.3
  Kijk op Disney+ • In het hedendaagse Minnesota zijn de Mighty Ducks geëvolueerd van schamele underdogs tot een ultracompetitief, sterk jeugdhockeyteam.
 10. 6.8

  Shadow Detective (2022‑ )

  Seizoen 1, aflevering 6-8
  Kijk op Disney+ • Taekrok, een oudere rechercheur die op 't punt staat met pensioen te gaan, krijgt een bedreigend telefoontje van een onbekende man en wordt vals beschuldigd van moord.
 11. 6.4

  Ben Gri (2022‑ )

  Seizoen 1, aflevering 3
  Kijk op Disney+ • Het leven van de succesvolle en gerespecteerde advocaat Fuat Akıncı krijgt een andere wending als zijn dochter iets tragisch overkomt.
 12. 6.3
  Kijk op Disney+ • Binnenkort wordt Scott Calvin 65 jaar oud. Hij realiseert zich dat hij niet voor altijd de Kerstman kan blijven en gaat op zoek naar een vervanger.
 13. 6.2
  Kijk op Disney+ • Het is 2062. De aarde is verwoest na het mislukken van een automatiseringsproject toen de KI genaamd Artemis een oorlog begon tegen de mensheid.
 14. 4.8

  The Kardashians (2022‑ )

  Seizoen 2, aflevering 10
  Kijk op Disney+ • In 'The Kardashians' brengen Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie de camera's terug om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen.
 15. 4.5

  Women in Taipei (2022)

  Seizoen 1, aflevering 11
  Kijk op Disney+ • I-Shan, een meisje uit Tainan, wil niets liever dan naar Taipei vertrekken. Met wat geluk mag ze in het appartement van haar tante in Taipei verblijven.

Nieuwe films op Disney+

Naast een reeks series en afleveringen voegt Disney+ deze week ook een aantal nieuwe films toe. Bekijk ook eens het volledige aanbod van Disney+ of de beste films op Disney+.

 1. 8.2
  Kijk op Disney+ • In 'In & Of Itself van Derek DelGaudio' probeert een man door de illusie van zijn eigen identiteit heen te kijken, om vervolgens te ontdekken dat identiteit zelf een illusie is.
 2. 8.0
  Kijk op Disney+ • Elton John live in het Dodger Stadium in Los Angeles tijdens zijn laatste Noord-Amerikaanse concert.
 3. 7.9
  Kijk op Disney+ • Jake Sully (Sam Worthington) is een gehandicapte oorlogsveteraan in de toekomst, die onvrijwillig met enkele anderen naar de planeet Pandora wordt gebracht om deze te koloniseren voor de mensheid op Aarde.
 4. 6.9
  Kijk op Disney+ • Star-Lord, Drax, Rocket, Mantis en Groot houden zich bezig met pittige streken in een gloednieuwe originele special gemaakt voor Disney+.
 5. 5.4
  Kijk op Disney+ • Rev Run van Run DMC neemt ons mee naar New York voor een hiphop-remake van het bekende balletstuk De Notenkraker.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Disney+ via Nieuw op Disney+. Of bekijk welke films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Disney+.

Beeld: Still 'The Walking Dead' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tips

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws