'Bambi'-horrorfilm in de maak met 'Winnie-The-Pooh: Blood and Honey'-regisseur

'Bambi'-horrorfilm in de maak met 'Winnie-The-Pooh: Blood and Honey'-regisseur

Regisseur Rhys-Frake-Waterfield heeft de smaak te pakken op het gebied van horror remakes van klassieke Disney-films. Na Winnie-The-Pooh: Blood and Honey (2022) heeft hij ook zijn zinnen gezet op een Bambi-horrorfilm. Bambi is inmiddels meerdere keren verfilmd, maar deze versie belooft de wildste tot nu toe te worden.

Bambi als moordmachine

Frake-Waterfield zal deze horror net als Winnie-the-Pooh: Blood and Honey maken in samenwerking met ITN Studios en Jagged Edge Productions. Hij beschrijft zijn aanstaande project als een ongelooflijk donkere hervertelling van het verhaal uit 1928 dat velen kennen en liefhebben. Bambi zal in de horror worden afgebeeld als een gemene moordmachine die op de loer ligt in de wildernis.

Deadpool vs Bambi

Dit is niet de eerste keer dat iemand het idee van een donkere draai voor het iconische hert naar de studio brengt. Ryan Reynolds had eerder al een idee om een korte film te maken waarin hij het verhaal van Deadpool (2016) combineert met dat van Bambi. Frake-Waterfield heeft andere ideeën. Zijn grootste inspiratiebron is The Ritual (2017), een horrorfilm geregisseerd door David Bruckner.

Meer plannen na Bambi

Tot nu toe zijn de reacties op Frake-Waterfields idee niet denderend enthousiast. Velen laten weten dat ze het zo fijn gevonden hadden als de klassieke Disney-films zouden blijven wat ze zijn. De regisseur zou ook al plannen hebben voor een wrede versie van Peter Pan (1953), maar of deze plannen doorgezet worden zal waarschijnlijk afhangen van de reacties op Bambi en Winnie-the-Pooh: Blood and Honey.

Winnie-The-Pooh: Blood and Honey (2022)
4.9
Tijdens zijn jeugd raakte Christoffer Robinson bevriend met Winnie de Poeh, Knorretje en hun vrienden, speelde spelletjes en voorzag hen ook van eten.

Winnie-the-Pooh: Blood and Honey is vanaf 15 februari te zien in de bioscoop.

Beeld: Still 'Bambi' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

FilmsBambi (1942)

Meer films

Meer films

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws