Nieuw op Netflix: de 5 beste nieuwe series (week 47, 2022)

Nieuw op Netflix: de 5 beste nieuwe series (week 47, 2022)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast behoorlijk wat nieuwe films, voegt Netflix ook een reeks nieuwe series toe deze week. Zo is nu het derde seizoen van Blood & Water (2020‑ ) te zien, net als nieuwe Original-serie Wednesday (2022‑ ). Ook voegt Netflix deze week de gloednieuwe docuserie Our Universe (2022) toe, met de stem van niemand minder dan Morgan Freeman.

De beste nieuwe series en seizoenen op Netflix

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 8.4

  First Love (2022)

  Nieuw! Seizoen 1
  Kijk op Netflix • Jong, vrij en smoorverliefd. Als tieners lag de wereld aan hun voeten. Het volwassen leven lijkt een stuk somberder.
 2. 8.2
  Kijk op Netflix • De 16-jarige Wednesday Addams studeert aan de Nevermore Academy. Wednesday probeert haar opkomende paranormale gaven onder de knie te krijgen.
 3. 8.2
  Kijk op Netflix • Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.
 4. 7.6

  Our Universe (2022)

  Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1
  Kijk op Netflix • In deze zesdelige serie wordt ons onze relatie tot het universum tot op atomair niveau getoond. Er wordt ingegaan op tijd en energie, de seizoenen, de elementen, water en de kracht van de zwaartekracht.
 5. 6.7
  Kijk op Netflix • Een 16-jarige laat zich overplaatsen naar een andere school. Ze vermoedt dat een van de leerlingen hier haar zus is die 17 jaar eerder bij de geboorte werd ontvoerd.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix onze pagina Nieuw op Netflix!

Beeld: Still 'Wednesday' via Netflix / Vlad Cioplea

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws