Obscure fantasyserie schiet naar de top op Netflix: 'Mijn nieuwe verslaving'

Obscure fantasyserie schiet naar de top op Netflix: 'Mijn nieuwe verslaving'

Na 1899 (2022) staat de volgende hit alweer klaar op Netflix:Wednesday (2022‑ ). De mysteryserie voor het hele gezin valt overduidelijk in de smaak bij kijkers en heeft het binnen de eerste week geschopt tot de eerste plaats in de top 10 op Netflix.

Andere handige Netflix-pagina's:

'Briljant'

Concrete kijkcijfers zijn (nog) niet bekend, maar met zo'n positie binnen de eerste week op Netflix is het duidelijk dat de serie over Wednesday Addams volop wordt bekeken in ons land. De achtdelige serie wordt daarnaast overspoeld met lovende reacties. "Een ode aan alle kinderen die om welke reden dan worden buitengesloten om wie ze zijn," klinkt het op Twitter. "Wat een tof gegeven om 1 karakter zo uit te diepen."

Wednesday (2022‑ )
8.2
Kijk op Netflix • De 16-jarige Wednesday Addams studeert aan de Nevermore Academy. Wednesday probeert haar opkomende paranormale gaven onder de knie te krijgen.

Wednesday Addams op Nevermore

De serie draait om Wednesday Addams' jaren als student aan de Nevermore Academy. Wednesday probeert haar opkomende paranormale gave onder de knie te krijgen, een monsterlijke moordpartij te verijdelen die de plaatselijke stad terroriseert, en het bovennatuurlijke mysterie op te lossen dat haar ouders 25 jaar geleden in de problemen bracht – dit alles terwijl ze haar nieuwe en zeer verwarde relaties op Nevermore moet zien te vinden.

Beeld: Still 'Wednesday' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsWednesday (2022‑ )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws