'Barbarian'-maker werkt nu al aan nieuwe horrorfilm

'Barbarian'-maker werkt nu al aan nieuwe horrorfilm

De 'engste horrorfilm van het jaar', Barbarian (2022), draait sinds een aantal weken in de bioscoop. De schrijver en regisseur van de film, Zach Cregger, onthult dat hij al bezig is met een nieuwe horrorfilm.

Beste horrorfilm van het jaar

Barbarian wordt wereldwijd lovend ontvangen. Veel recensenten omschrijven de film als 'de beste horrorfilm van het jaar'. De film gaat over een jonge vrouw die een huurwoning boekt, omdat ze naar Detroit afreist voor een sollicitatiegesprek. Wanneer ze laat in de avond arriveert, komt ze erachter dat het huis dubbel is geboekt en er al een vreemde man verblijft. Tegen haar intuïtie in besluit ze de nacht door te brengen in het huis, maar ontdekt al snel dat er veel meer te vrezen is dan alleen een onverwachte huisgast.

Still 'Barbarian' via TMDb
Still 'Barbarian' via TMDb

Een nieuw horrorproject

Onlangs sprak Comingsoon.net met Cregger over het succes van Barbarian en zijn toekomstplannen. De regisseur werkt momenteel aan het scenario voor een nog niet genoemd horrorproject. Hij verschanst zich momenteel in een geschikte omgeving - een geïsoleerde hut in het bos - en maakt goede vorderingen, waardoor hij zich zeer positief voelt.

Ik verblijf nu in een afgelegen hut van een vriend aan de oostkust. Ik schrijf daar mijn nieuwe horrorfilm en het schiet al aardig op. Ik ben er nog niet, maar ik maak veel vooruitgang. Elke dag wordt beter en beter. Dus ja, ik ben geweldig. Ik voel me erg positief.

Zach Cregger

Van komedie naar horror

Barbarian bewijst dat Cregger in staat is het publiek over de hele wereld angst aan te jagen. Fans zullen zeker blij zijn met het besluit van Cregger om voorlopig in het horrogenre te blijven, gezien de regisseur eigenlijk een komische achtergrond heeft. Hoewel verdere details over zijn nieuwe film nog niet bekend zijn, wordt deze tweede horrorfilm hopelijk net zo verrassend en spannend als de eerste.

Barbarian (2022)
7.0
Een jonge vrouw boekt een huurwoning, omdat ze naar Detroit afreist voor een sollicitatiegesprek. Wanneer ze laat in de avond arriveert, ontdekt ze dat het huis dubbel is geboekt en een vreemde man er al verblijft.

Barbarian is nu te zien in de bioscoop.

Beeld: Still 'Barbarian' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsBarbarian (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws