Netflix deelt de trailer van nieuwe romantische komedie uit Turkije

Netflix deelt de trailer van nieuwe romantische komedie uit Turkije

De decembermaand leent zich niet alleen uitstekend voor kerstfilms, ook romantische komedies kunnen zich haast geen betere timing wensen. In aanloop naar een decemberrelease heeft Netflix de trailer gedeeld van Özel Ders (2022), een Turkse traktatie richting de feestdagen.

Privéleraar

Özel Ders (Engelse titel: Private Lesson) vertelt het verhaal van Azra, die zich voordoet als privéleraar om studenten lessen in het leven en de liefde te kunnen leren. Natuurlijk is ze ondertussen ook op zoek naar haar eigen geluk, en moet ze net als haar studenten de nodige hindernissen overwinnen om haar doelen te bereiken. De luchtige trailer geeft een indruk van wat je kunt verwachten:

Eerdere komedies

De hoofdrol in Özel Ders wordt gespeeld door Bensu Sodal, die je eventueel kunt kennen als je op Netflix al eens de komedie Organize Isler: Sazan Sarmali (2019) hebt aangezet. Regisseur Kivanç Baruönü heeft al verschillende (romantische) komedies gemaakt, waarvan er ook enkele op Netflix te zien zijn. Kocan Kadar Konus Dirilis (2016), Kocan Kadar Konus (2015) en Hedefim Sensin (2018) zijn stuk voor stuk al te streamen.

Özel Ders (2022)
4.4
Kijk op Netflix • Azra doet zich voor als privélerares, maar helpt leerlingen stiekem hun persoonlijke doelen in het leven en de liefde te bereiken.

Voorpret?

De release van Özel Ders staat gepland voor 16 december. Genoeg tijd dus om na te gaan of je vast een eerdere film van de regisseur aan wil zetten, vooral als de nieuwe trailer in de smaak valt natuurlijk.

Beeld: Still 'Özel Ders' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sÖzel Ders (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws