Gewelddadige Netflix-trailer kondigt nieuwe Indonesische actiekomedie aan

Gewelddadige Netflix-trailer kondigt nieuwe Indonesische actiekomedie aan

Een gewelddadige Netflix-trailer kondigt de exclusieve release aan van The Big 4 (2022), een Indonesische actiekomedie over de markante terugkeer van een stel gepensioneerde huurmoordenaars.

Treffende ironie

De knotsgekke trailer van de film introduceert de vier titelpersonages, die terugkeren voor een laatste missie als een vastberaden politieagent hun hulp goed blijkt te kunnen gebruiken. De ironie is treffend: de gepensioneerde moordenaars moeten het spoor volgen van een ongrijpbare moordenaar.

Niet de eerste Netflix-film

The Big Four wordt geregisseerd door de Indonesische maker Timo Tjahjanto. Die kun je kennen als je eerder op Netflix keek naar de keiharde misdaadfilm The Night Comes For Us (2018), over een huurmoordenaar die een stel gangsters achter zich aan krijgt. The Big Four belooft wat luchtiger vertier, al betekent dat zo te zien niet dat Tjahjanto het geweld wat meer doseert. Een van de hoofdrollen wordt gespeeld door Abimana Aryasatya, die ook al te zien was naast The Raid-ster Iko Uwais in The Night Comes For Us.

The Big 4 (2022)
6.1
Kijk op Netflix • Vier gepensioneerde moordenaars komen weer in actie wanneer ze een rechtlijnige politieagent ontmoeten die vastberaden is een ongrijpbare moordenaar op te sporen.

Verdwijnende titels

De streamingrelease van The Big Four staat gepland voor 15 december. Nog twee weekjes geduld dus, maar tot die tijd is er genoeg te zien: check ons volledige overzicht of bekijk nog een van de vele titels die eind deze maand van Netflix verdwijnen.

Beeld: Still 'The Big Four' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sThe Big 4 (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws