Kijkers verdeeld over zoetsappige kerstfilm op Netflix: 'Eén van de slechtste films ooit'

Kijkers verdeeld over zoetsappige kerstfilm op Netflix: 'Eén van de slechtste films ooit'

De tijd van de kerstfilms is weer aangebroken op Netflix en elke week verschijnt deze periode een gloednieuwe kerstfilm op de streamingdienst. Niet allemaal zijn ze even goed, zo blijkt maar weer aan de reacties te zien op Christmas on Mistletoe Farm (2022). Terwijl de één geniet, blijft de ander teleurgesteld achter.

Andere handige Netflix-pagina's:

Goed of niet?

Hoewel het bij kerstfilms altijd maar de vraag is of ze goed hoeven te zijn en voornamelijk dienen om die kerstsfeer bij ons thuis te brengen, blijven kijkers verdeeld achter na het zien van Christmas on Mistletoe Farm. Er is vooral kritiek op het acteerwerk, dat nogal overdreven zou zijn: "Eén van de slechtste films die ik ooit heb gezien". Kinderen zijn gelukkig wél onder de indruk van het kerstavontuur: "De kids hebben ervan genoten".

Christmas on Mistletoe Farm (2022)
4.4
Kijk op Netflix • Als een weduwnaar vlak voor de kerstdagen een boerderij erft, moet hij moeite doen om zich aan te passen aan het dorpsleven.

Bijzondere erfenis

Een weduwnaar erft vlak voor de kerstdagen een boerderij. Hij moet echter moeite doen om zich aan te passen aan het dorpsleven en zijn kinderen bundelen hun krachten om met hun vader op de boerderij te blijven wonen.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'Christmas on Mistletoe Farm' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsChristmas on Mistletoe Farm (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws